- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
[DE2JAY] #3439 üzenetére
Nyugi van má, írtam, hogy nem tesztelem, még is te vagy a második aki azt hiszi hogy igen!
Tiszta nevetséges ez koreai faszkerítés cég. Minden telefonjukat elbasszák és az új firmware-ekkel csak további bugokat implementálnak. WP7-nél is velük van a gond... Kezdem emiatt nagyon irigyelni az alma usereket
-
joey04
titán
válasz
[DE2JAY] #3250 üzenetére
Index a legalja kommentelők szempontjából (is).
A kiemel és válaszol rá viszont a légértelmesebb, leginkább átlátható válaszadási mód, ami nem az én, vagy Everman, vagy, bárki más találmánya, részletesebb válaszoknál mindenki alkalmazza. Átvehetnéd te is...Egyébként maga cikk még egy kicsit hízelgő is az Androidra nézve, jobban is le lehetett volna húzni tablet fronton, ott még annyira sem tudja megközelíteni az ios-t folyamatosságban, programkínálatban, stb mint a telefonoknál. Pedig ott is igen nagy még a lemaradás...
A 2.x alapú tabletnek csúfolt valamikről meg jobb nem is beszélni.
-
Everman
addikt
válasz
[DE2JAY] #3250 üzenetére
"Vagy EVER?"
A cikket el sem olvastam, de a hozzászólások olyan nagy szintű tájékozatlanságról és sokszor ostobaságról tesznek tanúbizonyságot (mind két oldalról), hogy már fáj.
Tablet fronton az Android egyelőre a labdába sem rúg kategória, ez a jövőben változni fog, ez nem vitás, de per pillanat a Honeycombra meglévő 80-100 alkalmazással eléggé vicces egy Androidos tabletet ringbe ereszteni egy iPaddel a maga 60-70 ezer alkalmazásával szemben (amik között rengeteg valóban professzionális felhasználásra való app van). Azt meg nem ártana megérteni, hogy a 2.x-re épülő készülékek attól, hogy a gyártójuk megpróbálja tabletként eladni, még nem lesz az, max egy túlméretezett smartphone.
Az igazi Androidos tablet majd az ICS év végi megjelenésekor fog ringbe lépni (skálázható kezelőfelület, osztott képernyős támogatás API szinten, több CPU és GPU mag valós kezelése stb.), a Honeycomb gyakorlatilag ennek egy előszele, amit más gyártó inkább béta, vagy tesztverziónak nevezne.
-
-
nggabi
félisten
válasz
[DE2JAY] #2720 üzenetére
ezt én is olvastam...
más: bezár a terminal.hu
-
vakondvok
tag
válasz
[DE2JAY] #2653 üzenetére
Jajajaj olyasmi
(#2654) Oppenheimer: súlyzó=
1.GS2 nagyobb és nehezebb lesz, kell az erőnlét.
2.iFónos teszkó (vagy valami nagy) tükör előtt pózolós arcokat lenyomd. (<- erről jut eszembe, egyik haverom vett olcsón egy 3G-t, azóta nyaggatom, hogy pózoljunk egyet valami giga nagy tükör előttidtélenmenő fejet vágva, ahogy az ma trendi= +1 érv, hogy miért jó az iTelefon) -
[DE2JAY]
senior tag
válasz
[DE2JAY] #2649 üzenetére
Megtörtént sztori:
sallang:
2003 ban mmo függő lettem Lineage 2... kisebb nagyobb megszaktásokkal abba is hagytam.
a haveromék kb 2007 ben csatlakoztaka játékba, még mai napig nyomják...2009-ben eshetett a dolog. Jönnek át mert házibulit szerveztünk... ilyenkor elmesélik a gyüngyszemeket de ez epic FAIL volt.
Egyik gyerek karakterével bemegy a barátnője a játékba és a közös csetben elkezd kérdezgetni mindenkit a karaktert iránytó srác honlétéről!!! A gyereket a családja sem találja... Utsó mentsvárként ONLINE segítséget kértek egy MMOban hátha ott tudnak róla valamit...
-
Everman
addikt
válasz
[DE2JAY] #2490 üzenetére
A másik topicban kérdezted, hogy mi a véleményem a fotó készítésről iPhone 4 vs SGS.
Nos SGS-el egyetlen képet sem tároltam még el a desktop gépemen, mert annyira ratyi a képminőség, hogy inkább nem is foglalkozom vele. Az iPhone 4 mérföldekkel jobb képet készít (nem véletlen, hogy az azzal készült képeket az N8-éval hasonlítgatták az Engadgetnél és nem mindig az N8 képeire szavaztam volna, hogy jobbak.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
[DE2JAY] #2079 üzenetére
Átmenetileg
Nagyon ráuntam a frissítésekre, és az amikor 100%-on volt a töltöttség, de levétel után 67%-ra ugrott, nagyon felbaszott... Most lenyugszom, aztán SGSII-vel folytköv...
És utána még töltött is újra... Nem elég hogy a számláló szart mutat, de még fel sem, töltötte 100%-ra, mert normálisan hiába esik vissza 67%-ra, ha csutkára fel van töltve, és újra ráteszem töltőre, akkor hova tölt még 33%-ot? Márpedig töltött
Feltételezem az sem volt 100% eredetileg sem... a wipe battery sem segített.szerk: azért a romokat és az odint nem töröltem le a gépről, ki tudja....
-
Everman
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest