Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zolmesz #24835 üzenetére
Nekem a hivatalos MIUI csinálta, hogy elkezdett melegedni, majd szintén ilyen gyorsan merült. (Battery drain) Másik kernelt javasoltak a gyári Silay helyett, de más kernellel is olvastam, hogy előfordul
(Igaz, Én másikkal nem próbáltam.) Most pont azért nem MIUI van fent, mert melóban kezdte ezt eljátszani 2 nap is. De már viszket a tenyerem, hogy feltegyem
Igaz nekem NOVA kell rajta, de az csak úgy megy, hogy System app-pot csinálok belőle. Addig nem nem is lehet kirakni widgetet, pld. Ja meg szeretném egyszerűbben frissítetni hetente, eddig alapba állította a rendszeremet, de lehet valamit Én csinálok rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest