Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Aktív témák
-
Pőze
aktív tag
Telepítettem a 4.1.2 CM10-es jelly bean-t és az lenne a kérdésem hogy a multitasking felületet hol tudom elérni? Mert ha hosszan nyomon a home gombot akkor csak a nem rég használtakat érem el de a feladatkezelőt nem .
-
Pőze
aktív tag
Bocs hogy még mindig ezzel jövök de nem tudom, hogy azt írtam-e, hogy a telefonon látszódik hogy csatlakoztatva csak a windows taknyol vele. Van még valami remény?
-
Pőze
aktív tag
Ennek is ez az egy baja van ami nálam jött elő mert egy napot még használtam és most reggel óta szarakodik, de amugy karcmentes erre nincs panasz, csakhát...
-
Pőze
aktív tag
57-ért? Hol vannak ezzek, miért mindig engem ver a jóélet?
-
Pőze
aktív tag
Azt hittem van valami nagyobb hátránya is.
Hát akkor így lesz használva.
-
Pőze
aktív tag
Egyébként ha wifivel csatlokozok az mivel tud kevesebbet mintha USB-vel csinálnám?
-
Pőze
aktív tag
rootoltam is. Ez állt a hirdetésben. [link]
-
Pőze
aktív tag
Csak egy egyszerű programmal függetlenítettem, azt hiszem csak egy fájlba javít bele, de azt egy gombnyomással visszalehet állítani, csak a root-ot nem tudom az USB miatt.
-
Pőze
aktív tag
Hát igen itt a másik probléma, hogy függetlennek árulta de T-mobilos és én megcsináltam a függetlenítést itthon szóval úgy ahogy van az egész biznisz szívás részemről.
-
Pőze
aktív tag
Garit nem lehet valahol megnézni, hogy meddig érvényes?
-
Pőze
aktív tag
Másik probléma még az vele, hogy djuice-os kártyám van és ha azt írja ki hogy Telenor HU ha hívnak lefagy újraindul és utána a djuice-t ír ki és akkor nem fagy le hívás után. Erre tudtok valami megoldást? Más gondja nincs csak ez a kettő... (lényegében a két legfontosabb
)
-
Pőze
aktív tag
Most vettem használtan, garipapírt nem adott hozzá. Aranyos ez így
-
Pőze
aktív tag
Sziasztok! Valamiért nem tudom a gépre csatlakoztatni a telefont USB-vel.
Egyik percről a másikra csinálta ezt, elolvastam itt is mindent meg több fórumon is. Újra raktam a drivereket de még mindig csak tölt a telefon és nem csinál semmi mást.... Mit csináljak hogy jó legyen?
-
Pőze
aktív tag
Nem tudja valaki hogy lehet átállítani a zenelejátszóban a képet. Mert most egy rohadt rózsaszín virág van kint.
-
Pőze
aktív tag
Megéri frissíteni ICS-re?
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- HP szerverek áron alul
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest