Hirdetés
Aktív témák
-
waddafaq
tag
Másnak nincs problémája zenelejátszással? Az előző leak romban nem látta az albumokat, most feltettem a wanamliteos JB-t és ez meg beolvassa mindet, de van amire azt mondja nem támogatott filetípus... pedig mp3 mind.???
Az hozzátartozik még, hogy elkezdi lejátszani és 4 másodperc után írja ki hogy nem támogatott file... -
waddafaq
tag
Hogy lehet normális clockworkmodos recoveryt tenni ebbe a leak romba??? Nekem az a t*tves gyári jön be, de onnan nem tudok internalról telepíteni...
Letöltöttem playről a CWM-et, de az se tesz fel nekem recoveryt hanem tolja hogy a gyárit használja mert nincs még más...Valakinek ötlet?
-
waddafaq
tag
Nem tud valaki segíteni abban, hogy mitől lehet, hogy nem minden audiófájlt olvas be a zenelejátszó(többet is próbáltam) Mondjuk van 10 albumom és abból 5-öt olvas be a többit nem látja. Esetleg ötlet, hogy ezt hogy lehetne orvosolni?
-
waddafaq
tag
4x1-es időjárás widgetet tud valaki ajánlani?
-
waddafaq
tag
Ma végleg megváltam fájó szívvel az OB-m től.Elkelt 45K-ba ha leszámolom a vaterás termékdíjat akkor olyan 42K, megmondom őszintén kicsit sajnáltam is már a végén eladni, de volt rajta licit úgyogy mindegy volt. Biztos az új gazdának is hasznos társ lesz. Megvagyok barátkozva végülis az SII-esemmel,de egy 4X HD-t ha sikerül beszereznem jó árba, akkor visszatérek az LG táborba. Meg jó ez a közösség, mert az SII fórum olyan személytelen... pár kocka írogat folyton de hülyeségeket meg túl sok a felesleges komment. Maradjunk annyiba nézegetem még ezt a fórumot is bőven.
-
waddafaq
tag
válasz
Linkin #43318 üzenetére
Én siyah kernelt használtam először, azzal folyamatosan lefagyott, meg nagyon szaggatott, aztán cseréltem dorimanx-ra, és elég jól működik. Nagyon meg kell hajtani, hogy lefagyjon, és nem is laggol. Érdemesebb cserélni szerintem! Viszont van egy játékom most Eternity warrior, na azzal úgy felforrósodik a telefon, hogy süt a kijelző.
siyah kernelnél fél percet tudtam vele játszani és fagyás volt.
-
waddafaq
tag
Vk romot használok siyah kernellel és az a probléma, hogy feltettem egy játékot,kb 5perc játszás után forró a telefon és le is fagy. battery kivesz, a százalék vagy 30%-ot visszaesik.Ezt ki lehet küszöbölni esetleg kernelcserével? Nincs valami ötletetek?
-
waddafaq
tag
Nem használ valaki google chrome-ot? azt szeretném megtudni hogy lehet beállítani, hogy a belső memóriára mentsen,mert ahogy letöltenék valamit kiírja,hogy nincs SD kártya. beállítást nem ajánl fel meg nem is találok...
-
waddafaq
tag
válasz
korpicschess #42878 üzenetére
most recoveryből wipeoltam a battery statot, kíváncsi leszek. Bár szerintem ez nem ennyitől fog megoldódni, de hátha.
-
waddafaq
tag
Valaki tud helpelni, hogy nekem most a leírásomba szereplő rom és kernel van feltéve, és csináltam egy restartot 45%-ról az aksi leesett 15%-ra. Ez normális?
Sokat csinálja ezt ez a rom? mert ez annyira nem poén... -
-
waddafaq
tag
Kicsit rászaladtál. Néztem hogy 70K ért vetted, akkor én nagyon jól jártam. Tegnap vettem 57K-ért 8hónapos garanciást full zsír, hibátlan állapotban, minden tartozékkal, dobozzal papírokkal.:S Na de ez rajtad még nem segít.. Azt akartam mondani, hogy ha t-mobilos akkor esetleg, ha van valami ott dolgozó ismerősöd akkor el lehet intézni gariba a dolgot, amúgy ha nincs, akkor buktad, mert papír nélkül nemnagyon szoktak foglalkozni ilyenekkel. Amúgy meg hívd fel az eladót, és add vissza a szarját... Persze mondhatja hogy te basztad el, de én nem hagynám annyiba.
-
waddafaq
tag
A telefont használtan vettem és van rajta recovery meg root jog (gyári 4.0.3. ICS). gondolom ilyenkor nem kell már kernelt cserélnem. De ha mégis, nem tudtok egy letöltési linket adni, mert ami XDA link meg van adva 1.oldalon, onnan sehogyan nem tudok letölteni,mert nekem nem jön be csak fizetős link.
-
waddafaq
tag
Tudnátok ajánlani romot? Igazából az fontos nekem, hogy akadásmentesen, gyorsan menjen és az akksiidő jó legyen. Annyi rom van, hogy nemtudok választani... Remélem valaki tud ajánlani valami jót és így akkor megoldódik a problémám.
-
waddafaq
tag
Üdv! Vetem ma egy Galaxy SII-őt így beléptem ebbe a táborba.A baj azzal van, hogy feltelepítettem a kiest, de ahogy elindítom kékhalál és rögtön újraindul a gépem. Van ötlete valakinek mi lehet a probléma? A telefon még rá sincs dugva semmi, ahogy elindítom kékhalál rögtön restart....
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest