Hirdetés
Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
#74266624 #36586 üzenetére
Szerintem siman felteszik neked a regebbi romot ha te nem akarod otthon odinnal (szervizben is azzal fogjak
) , de 2.3.6-os KK5- os romot is kerheted, mert abban sincsenek azok a negativumok amiket felsoroltal (bar nem emlekszem 2.3.4- es meg pl. gorgetes vegen visszapattant, vagy ez mar abbol is ki volt veve?...nekem az is tetszett, de az apple miatt ki kellett venniuk), jelenleg en is a 2.3.6-ossal hasznalom hasono okok miatt, es a JB-tol sem vagyok elajulva (ami iden varhato s2-re is, es 4.0.4-nel jobb lesz)....gorgetes pl. abban sem olyan jo mont GB-n volt, de nexus 7-en mast nem lehet hasznalni, es vannak elonyei is, igy osszessegeben pariban van nalam most a GB-el.
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Arena Breakout: Infinite
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest