Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Yettel topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
trobi28
addikt
Én a gyári böngészőt használom meg néha a Chrom-ot,annyira jók lettek ezek már hogy nincs szívem az Operát használni.
A töltést nem nagyon érdemes mókolni szerintem hisz nem véletlenül van ez így kitalálva,mert pl én nem nagyon hallottam azt hogy tönkre megy egy 1-2 éves Samsung aksia,hacsak nem gyári hibás.
Asszonynak van 1 kb 6 éves Samsungja,gyári aksival és még a mai napig ha befogom alkalmi telefonnak simán elmegy 4-5 napot
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A)Éjfekete- 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest