Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
autotaxmo
őstag
Sziasztok, tobb mint 1 het hasznalat utan nalam az akksi ido koppra ugyanaz mint az S23 2 eves hasznalat utan. Ugyanaz a hasznalati szokas, az S25-nel raadasul mèg csomo app ki lett kukazva amit nem mar nem telepitettem, ja es nincs beragadva semmi. 1% megy el keszenleti idoben 1-2 orankent. Szerintem ez kva sok.
-
PedroPascal
őstag
-
Julian86
tag
Srácok, nektek mennyi a SOT általában. Nekem 2,5-4 óra között van, de inkább 3.5 körül átlagban. Egyszerűen nem értem a sok youtube videót ahol 5-6 óra a norma szerintük. Van hogy délután 5 körül már töltöm ismét a telefont. Igaz hogy 20-80 % között használom. De szerintetek ez OK?
IPhonehoz tudom csak hasonlítani, egy 15 van/volt az S25 előtt, de az sokkal jobban bírta.
-
válasz
nikilauda
üzenetére
valószínűleg nem fog az üveg széléig kiérni, de amúgy az S23-as szilikon tokjaimat simán rá tudtam tenni az S25re, olyanokat is, amelyeknél hátul 3 különálló kameraluk van. (Kicsit kellett csak erőltetni a tokot). Az egyetlen szépséghiba, hogy a magasfényű led teljesen máshol van. Egyébként az S23 fizikai méretei közelebb vannak az s25-éhez, mint az S24-é, asszem.
-
MrBazsi
senior tag
válasz
PedroPascal
üzenetére
S22 fólia jó volt s23ra azt tudom, csak nem veszek ha nem muszáj, de ha igen miért ne tenném rá
-
MrBazsi
senior tag
Sziasztok. Lassan csatlakozom én is, egy sima s25el. Kérdés, vajon az s23 hoz való spigen fólia jó lehet a telóra? Maradt egy a kettőből
-
semetka
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Skynet

@ollie: Ez az egyetlen megoldás rá?
-
semetka
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Hát ez durva, most több ötletem már nincs
Kiváncsi leszek majd legközelebb frissül-e.
Azért fura ez hogy nem dönthetem el frissítek vagy nem. Nekem mindenhol ki van kapcsolva hogy majd akkor mikor én akarom. -
-
semetka
őstag
Ha play áruházban az van beállítva hogy ne frissítse automatán az appokat akkor miért frissül némelyik? Most a messenger frissült le épp.
-
autotaxmo
őstag
Yettel esim es megy az rcs rendesen
-
tms+
senior tag
valaki mondta már valahol, hogy nemi rendes SIM kártyája van és neki se megy, szóval nem valószínű
én egyre inkább arra gondolok, hogy vagy a Telekom vagy a Google rendszereiben van valami beakadva, de nyilván mindkettő tesz rá magasról, hiába beszéltem velük

nekem furcsa, hogy itthon eddig azt hiszem, csak Telekomosak panaszkodtak erre, de Redditen is sokan írtak már erről
-
retroid
senior tag
Azon gondolokdok, hogy ez az RCS hiba előfordulhat hogy kizárólag E-SIM specifikus hiba?
-
Julian86
tag
Sziasztok, elmúlt 10 év ios után segítsetek értelmezni ezt a képet.
A screen time nyilván azt jelenti hogy mennyit volt bekaplcsolva a kijelzo, viszont a screen off time azt jelenti hogy mennyi ideig dolgozott a háttérben valami?
Mert ios-en így van, de ott backgroundnak hívja.
Mert ha ez előbbi akkor valami nagyon eszi az akkut, ugye jól gondolom?
Sajnos iszonyat gyorsan merül a teló.
Köszi
-
Jadro
veterán
Good lock Home Up moduljában elvileg lehet menni 7x7-ig mind a home screen, mind az app screen gridnél. (Igaz, nekem még 6.1-es OneUi van S23-on. Remélhetőleg a OneUI 7-ben si ugyanígy megmadradt.)
Samsung Store-ból tedd fel a Good lock-ot és Ez a Home Up modulban található.
-
Srácok, aki használja a telefont:
A Kezdőképernyő és a Alkalmazások képernyőrácsát nem lehet nagyobbra venni? Csak az 5*6 van? -
Julian86
tag
válasz
steveboy86
üzenetére
Azt értem, hogy mindent személyre tudok szabni, például hangzást, android autó sokkal jobb mint a carplay, ott is sok beállítás van pluszban.
Érdekes most hogy 2 napig nem nyomkodtam az iPhone-t és újra a kezembe vettem a rendszer és a 60 Hz miatt iszonyat lassúnak tűnik
. -
janeszgol
félisten
válasz
steveboy86
üzenetére
Javítok egy pontatlanságot és egy ordas nagy hazugságot. Kezdem az utóbbival:
"szoftvertámogatottság már Samsungnál is hasonló"
-Nem, nem hasonló. Távolról sem az. Az Apple frissítési metódusához senki nem ér fel."Tavalyi levonásos baki"
-Ez csak nálunk fordult elő. Visszatérítésre kerültek az összegek. De igen ez nagy gond.Régen sem teljesen ugyan azt kaptad, de mostanában az Apple direkt szelektál szoftveresen, ami kezd átmenni gagyiba. Pláne a kameránál lehet találni durva különbségeket. Az EU-s baszkódásuk bosszú lehet.
Az AI-t meglátjuk.
-
retroid
senior tag
RCS hiba javult bárkinek a frissítés után?
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Kérdezd meg a dátumot, meg fogsz lepődni.
-
steveboy86
tag
Ez azért nem a legjobb hír, kamera azért nem egy utolsó szempont… de köszi a választ.
-
Julian86
tag
válasz
steveboy86
üzenetére
Én sima 15 helyett rendeltem szintén sima S25-t, Főleg a mérete miatt, nekem nagyon tetszik a telefon, kezelhetősége gyorsasága, plusz funkciói ios-hez képest fenomenális . Ezek az AI funkciók is tök jók, viszont a kamerája szörnyű egyelőre, azzal nem vagyok kibékülve, most próbálgatom hogy pro meg raw módban hogyan lehetne ezen javítani. Nem zárom azt sem ki, hogy az én példányommal van a baj, de nagyon nem tetszik amit látok.
Ha nem a kamera 200% hogy maradna és jobb mint az iPhone 15, de a kamera minden élményt elront. -
TomPack
őstag
Sziasztok!
A Shopapp-ban most milyen kuponokat lehet felhasználni, mennyire lehet levinni a telefon árát? S25 256GB, esetleg S25+ -t szeretnék beszámítással.
-
tms+
senior tag
angolul sokkal többet és jobban tud, mint magyarul, én a Pixel 9 Pro mellé kaptam a bemutatáskor 1 éves Gemini Advanced előfizetést, és hosszabb távon is ez volt a konklúzióm
#327: amúgy ebben semmi meglepő nincs, ha nem mindig naprakészek az infói, mert más AI modelleknél is van, hogy még 1-2 évvel ezelőtti adatokat használ fel, nekem a ChatGPT ingyenes modelljében is volt ilyen
-
Sam8888
tag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Én angolul használom, nekem elsőre tudta, kírta, hogy Feb 7.-n adták ki.
Mondjuk én a simát használom, lehet az is különbség, de angolul meglepően jól működik eddig. -
LimaBravo69
tag
Igen, a próba után ezt sejtem :/
Nincs megoldás egyelőre. Miutána cégesen letiltottam az idővonalat, közölte velem, hogy a fiókban tiltom le.
A priváton maradt engedélyezett, továbbra sem rögzít, csak a cégesen (újra engedélyeztem egy rövid teszt után).
Szóval ha van bárkinek további ötlete, ne tartsa magában lszi
-
palesz53
senior tag
Hát... Ezért nem bírom a kínai cégeket. Lehet, hogy egy méret felett vagy b2b másképp megy, de b2c túl sok a szopás.
Rendeltem egy Armour Prot a Benkstől a 25+-ra.
Erre küldtek egy S25U-ra való Lucidot.
-
steveboy86
tag
Sziasztok,
telefon cserén gondolkodom, pár éve van csak Iphone-om( jelenleg Iphone 15 pro), előtte androidot használtam. Váltás anno azért volt, mert Iphone hosszabb szoftvertámogatottságú, biztonságos, nem kell foglalkozni vele csak használni stb.. Most azért gondolkodtam el, mert úgy érzem lassan pont az Apple kezd lemaradni, illetve alul maradni.. Tavalyi levonásos baki, szoftvertámogatottság már Samsungnál is hasonló, gyorsaság úgyszintén, ami plusszba vonz az az AI, tudom Samsungnál sem támogatott sok helyen a magyar nyelv, de amit itt az EU-Apple intézkedések fejében csinálnak, kezdem kicsit megunni... Régen az volt még az Apple egyik előnye, hogy mindenhol ugyanazt kapod egy adott rendszerrel... most már ez sincs. Illetve, hogy állitsd át a telefonod angolra, hogy haználhasd az Apple Intelligence-t, szerintem ez sem korrekt.
De ez mind a személyes véleményem.
Szóval kérdésem, főleg aki már használja az S25-öt és esetleg ios-ről jött át, nem bánta meg? Mennyire jók ezek a mesterséges intelligenciás cuccok? Pl. tudok könnyen egy naptár bejegyzést diktálni, meg ilyenek? Nem akarok senkit megbántani, az ios-nek is megvannak a maga előnyei, csak úgy érzem számomra már nem ér ennyit...
Nem mellesleg a Samsung akcióval most ugye kedvezményesen nagyobb tárhelyet, fülest és órát lehet kapni kedvezményesen... -
kengyel
nagyúr
S25+- ra jött a februári bizt update.
-
mome
tag
válasz
LimaBravo69
üzenetére
Aktív mindkét azonos fiókba bejelentkezett telefonon az idővonal, de egymástól függetlenül rögzíti a helyelőzményeket.
Szombaton csak az egyik jött velem, így az az utazás a másikon nem jelenik meg. -
mhydas99
őstag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Es hat ezzel is boldogult, angolul kerdezve, de magyarul felolvasva a szoveg elso felet :D

-
mhydas99
őstag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Most miert kotozkodsz? Higgy mar az AI-nak. Ha azt mondja hogy nem azt hasznalod, akkor nem azt hasznalod. Lehet a Temu ertekesiti az elmult 2 ev Samsung S szeriajat csak a Samsungnak nem tunt meg fel

Most kiprobaltam ezt a kerdesed, termeszetesen angolul, hibatlan valaszt adott ra
Szerintem a magyar nyelvet ne eroltesd. Angolul a Google assistant volt a legjobb seged magasan, most a Gemini is szepen halad felfele. -
PedroPascal
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én nem tudtam elhitetni vele 3x próbáltam. Azért ez több mint ciki hogy ennyit tud a Google pro ai.
-
válasz
PedroPascal
üzenetére
Megkérdeztem tőle én is.
Nekem is ezt válaszolta.
Rávilágítottam, hogy tévedett, utána már helyesen írta (megjelent az S25-széria).
-
-
fjudors
aktív tag
válasz
LimaBravo69
üzenetére
-
mome
tag
válasz
LimaBravo69
üzenetére
Úgy emlékszem pár hónapja megkerdezte, hogy melyik készülékem helyadatait kívánom rögzíteni az idővonalon, mert már csak 1 lehet aktiv.
Lehet, hogy át kell állítani erre, azt meg törölni.
Csak ötletelek.
Pontosítok : azt írták, hogy minden eszköz csak a saját helyelőzményét rögzíti és csak azon az eszközön lehet megtekinteni. -
LimaBravo69
tag
sziasztok,
másik topikban már kérdeztem, de hátha van itt valaki, aki azt nem olvassa

S25 Plus, a Google idővonalat egyszerűen nem tudom "beüzemelni", nem mutatja az elmúlt időszak adatait.
Már minden létező engedélyt megadtam a térkép appnak, sok google keresés után redditen volt egy hét lépéses javaslat, azokat is végigcsináltam eredmény nélkül.
Volt wipe cache, nincs további ötletem.Van bárkinek javaslata, merre tovább?
Előre is kösz minden hozzászólást! -
Starann
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Amennyire sikerült kiokosítanom magam, nemcsak a pwm számít, hanem a moduláció is, abban sajna elég tré a samsung. 240hz lg velvet pl nekem kevésbé zavarta a szemem, mert az előbb említett dologban jobb.
-
Nem tudom, hogy mik akarnak lenni azok a másodpercek, de az UFS 3.1 kb kétszer olyan gyors, mint az UFS2.0, és az UFS4.0 ezt megint megduplázza. Vagyis a fájlműveletek ennyivel gyorsabbak, ami persze az appok betöltésére is vonatkozik. Akkor is sokat számít, ha valaki egymás után sok fényképet csinál, vagy nagyon nagy felbontású videókat.
-
autotaxmo
őstag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Osztom a velemenyt
-
Bzzz
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen én se értem, papìron az s10-nél kellene ilyen problémát okoznia.120Hz-ről visszaállìtottam simára. Majd nyomkodom ìgy is. Köszi.
-
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok, van aki s10-ről jött? Nekem pár nap után ugy veszem észre jobban fárassza a szemem az s25 mint a régi telefonom.
-
Talib21
tag
Szia. Én egy pénteki napon tettem automatába a telót, de azt csak hétfőn vették ki, egy kedden Észtországba is volt már. Pontosan egy hétre rá írtak, hogy a korábban ajánlott fix összeget megkapom 7 napon belül, ha nem jelzek vissza, de másnap már utalták is a pénzt. Tehát beérkezes után 8 napra utalták a pénzt
-
robbi5
csendes tag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Koszi, akkor majd ellovom vmikor a 13 ezer pontot (meg nem jelent meg) valamire.
Van amugy felhasznalasi ideje, 1 ev vagy nem veszik el x ido utan?De, olvastam a promot de a kb 15 ezresbol akkor lett volna kb 10 ezer a samsung tok, amit sose vettem.
Nem tudom, hogy mennyire strapabiroak stb, plusz nem szeretem ha latszik vmilyen markajelzes, plane nem felirat.Ma vettem egy magsafes, carbon tokot 10 ezerert, ezt meg is tudtam fogni, jol nez ki, minoseginek tunik.
Majd ha lesz a kb 3 ezres Hurtel markaju Thunderbolt tok amit eddig vettem a telefonjaimra akkor veszek olyat is.
-
MrBazsi
senior tag
Sziasztok.
Aki már vett a samungnál s25öt és számítatott is be telót, azoktól kérdezném hogy kb mennyi idő az átfutási folyamat, és h valakinek a kaalkulált ár alatt ajánlottak e? Köszönöm -
robbi5
csendes tag
Meg is jött a számla a Samsungtól emailben
.Amúgy a samsung hűségpontok mire jók? Gondolom valamilyen terméket lehet olcsóbban venni, de nem találtam a shopban.
Elvileg kb 13 ezer pontot fogok kapni, de max 1 hónapon belül jelenik meg a rendszerben azt írták.
Ha olcsóbban, szinte ingyen lehetne venni 1 tokot akkor arra jó lenne
. -
Damage401
senior tag
Tegnap jött meg a telefon , belakás kicsi nyomkodás, barátok leszünk szerintem.
-
viewdetails
addikt
válasz
PedroPascal
üzenetére
Közel sem. Egyik a háttérárolóra ír, a másik a RAM-ot zippeli.
-
tms+
senior tag
válasz
PedroPascal
üzenetére
news@m2.email.samsung.com küldte
-
tms+
senior tag
válasz
PedroPascal
üzenetére
én február 11-én regisztráltam a Doktor24-be, 2 nap múlva megérkezett a jóváhagyás a kóddal
-
PedroPascal
őstag
válasz
viewdetails
üzenetére
Elve ugyan az?
-
viewdetails
addikt
válasz
PedroPascal
üzenetére
Nem swapfile, ZRAM, memória tömörítés.
-
robbi5
csendes tag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Köszi, szépen! Akkor majd várom az emailt
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
azt hittem s23 topikban vagyok.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)