Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
őstag
A Gemini es ChatGPT fizetos mar tudnak. Forditasban viszont vannak hibak, foleg ha komplex a szoveg, de egyre jobbak. A kinai telefonokban (Honor, Moto, Vivo) mar ismwri a magyar nyelvet az AI, de hogy elo forditast tud-e, azt nem tudom, bar ketlem hogy hibatlan lenne, ha tudna is.
Szepen halad a technologia egyebkent. Mar a Word is kepes a diktalasra, ha minden mondatot szepen erthetoen lassabban mondasz fel es a vegen kimondod a mondatvegi irasjelet, akkor szepen begepeli helyetted a szoveget. Igaz aki kepes gyorsan gepelni annak lassu lesz. -
Pano
veterán
Nyilván van fejlődés, de tényleg nincs már igazán forradalmi, mint mondjuk amikor bekerültek az oled panelek, 120Hz stb. Az a hűha faktor amit te említettél.
Most az AI felé mozdul el minden. De annak is kell még pár év. Most el tudod magad vele úgymond szórakoztatni, de a modelleknek még bőven van hova fejlődni. Viszont izgalmasnak ígérkezik ez a rész.Nekem mondjuk van hűha faktor, mert sok év iPhone után tértem csak vissza.
Itt-ott ki kacsingattam, de hosszútávon eddig az s25 maradt. -
Garsza
veterán
Érdeklődnék van e külömbség akku fogyasztásban külömböző internet böngészők esetén.
Van e ezzel valakinek tapasztalata. -
Garsza
veterán
válasz
mhydas99
üzenetére
Konkrétan ilyet vettem a 25 -re ilyet vettem. Valóban drágább de kedyetlen egyszerű volt rárakni és semmit nem bofályásol az érintés érzékenységen, és az ujjlenyomat olvasó is tökéletes. A tisztító cuccait el sem használtam mert ahogy lehúztam a fekete védő fóliát már raktam is rá

[link] -
mhydas99
őstag
Tudom, az S21-emben is ultrahangos volt, de az mwg az elso generacios es kisfeluletu, ugyanugy, mint a 22-ben. Az S24,25-ben mar ujabb verzio van es nagyobb is az erzekelesi felulet. Persze ezekre nem ajanlott vedouveget rakni (vagy csak olyan tipust, ami kifejezetten tamogatja az ultrahangos erzekelest, dragabbak is), a hidrogel folia vagy sima muanyag folia viszont jol mukodik veluk.
-
Garsza
veterán
Aki rendelt már Samsung.com -ról, a számlát mikor és hogy kéne megkapnom? Hogy tudjak regelni a regalaxyra. A rendelés státusza kézbesítve, és emailt is kaptam de számlát még nem.
-
Garsza
veterán
válasz
mhydas99
üzenetére
Nem tudom mitől de az S25 újlenyomat olvasója sokkal jobb mint a 22 -é. Hiába ultrahangos mindkettő. A 25 -nél alig érek hozzá már érzékel. A 22 -nél meg azért rá kell nyomnom az ujjam. Lehet a kijelzővédő okozza nem tudom.
Újszerű a 22 -m de csak teló, nincs hozzá semmi más. Kis tokokzta kopások vannak rajta. -
mhydas99
őstag
Meg el tudod adni viszonylag emberi aron, kb. 90-ert ha jo allapotu. S24 azert jobb nala nyilvan, de nem fogsz meghokkento valtozast erezni. Ujjlenyomatolvaso abban is ultrahangos, ebben is, kamerak egg fokkal szebb kepeket csinalnak de nem jelentosen. Uzemidoben azert jobb a 24, de nem egy maratonista a kinai telefonokhoz kepest. Ha 90-ert wl tudof adni es 130 korul tudsz venni egy S24-et akkor szerintem wnnyit boven meger a valtas.
Plusz a Magsafe-es tok es magsafe-es power bank nagyon jol tud jonni amugy is. En majd most kezdem hasznalni, igaz csak akkor kell, ha reggeltol-estig nem latok toltot es surun hasznalom. -
Garsza
veterán
-
mhydas99
őstag
-
-
Garsza
veterán
Na megjött ma az S25. De lehet megy is az asszonynak. Nekem meg vagy marad az S22 aksicserével, vagy veszek egy használt S24 -t.
Nincs meg a telótól a hűha érzés. Egyedül az szól mellette hogy számomra így hogy van egy törött S20+telóm nagyon jó vétel volt.
Jah és az újlenyomat olvasó az eszméletlen jó a 22 -höz képest. -
Rigormortiis
veterán
Pár havonta előveszem a fiókból az S7e-t, kicsit megjáratom, rá töltök és ugyanazt a témát (mondjuk egy asztalon lévő bizbaszt) lefotózva a két telóval (normális fényviszonyok között) utólag gfotókból visszanézve alig mondani meg a különbséget. És azt is mindig megállapítom, hogy a kijelzője is ugyanolyan penge, mint az újabb s szériás Samsungoknak.
Persze vannak helyzetek, ahol az újabb telefonok előnye kijön, de manapság egyik flagship telóval sem lő mellé az ember. De a Samsungokat le lehet kuponozni, és szoftveresen messze a legsokoldalúbb. Minden más csak vallás kérdése.
-
Acheron
őstag
válasz
mhydas99
üzenetére
Köszönöm a részletes választ!
Az S26 alternatíva lehet, ha február elejéig megjelenik. Február közepén - végén olyan helyre utazunk, ahova már kell az új készülék (nem csak a fotó, hanem a mára már erősen gyengülő akku miatt is). Szóval legkésőbb addig kell dűlőre jutni.
#1954dnelb: Nem vitatkozom ezzel, nincsenek mindkét telefonnal készült képeim. Technikailag mindenképp az S25 bír fejlettebb hardverrel. Az S9 mellett egyedül az akkoriban nagyon új változó rekesz, és főleg az f1.5 szól szól, amivel sötétben és mozgó témáknál talán jobban teljesíthet, mint az S25 fix f1.8 De az S25 -ön azért a wide mellé került egy tele és egy ultrawide is, tehát összességében azért sokkal szélesebb fotó képességekkel rendelkezik, nem lehet egy kép alapján teljesen leírni.
Ezzel együtt is elfogadom, hogy nem a fotózás ennek a telónak a fő erőssége és erénye, ezt fel fogom vázolni a páromnak, aztán majd eldönti, ez, vagy a Samsung szoftver élménye a fontosabb neki. Mindenképp köszönöm neked is, hogy felhívtad erre a figyelmet! -
Pano
veterán
Eddig nem különösebben foglalkoztam ezzel az új energiacímkés agymenéssel. De ma ránéztem és elég érdekes a szitu.
Két fő kategóriában az S25 jóval kedvezőbb besorolást kapott, mint az iPhone 17: A leejtéseket fizikailag jobban bírja és az akku élettartama.
Azt nem tudom, hogy mi alapján adják meg ezeket a minősítéseket. Mindenesetre érdekes.
-
mhydas99
őstag
válasz
mhydas99
üzenetére
Na mindegy...
Megrendeltem magamnak egy siknak tuno Tech protect tokot szerintem jo lesz. Plusz egy Iniu P73-e1 toltot mert nagyon jol nez ki, remelem nem igazolodnak be a Samsunggal valo inkompatibilitasi gondok (50-50 szazalek a vasarlok kozott)
Ha megjonnek es tesztelem oket azert irok ide velemenyt, hatha erdekel valakit.
-
mhydas99
őstag
S24 120 korul??? Hol? Lopottan?
Itt hardverapron vettem en is az enyemet 175k ert fel eve, kivalo aton volt par honaposan. Szerintem 1 evesen a realis hasznaltpiaci ara, ha nagyon jo allapotban van max. 160k. Az alatt ketlem, hogy lenne, de ha talaltal gratula.
Nyilvan a ReGalaxys arral nem lehet versenyezni, annyiert nincs jobb!
Ha bant az uzemido (egyebkent normal felhasznalas mellett siman meg lesz az 1 napod az S25-tel, csak mondom! Ha folyamatosan orakon at nyomogatod megallas nelkul, netezes, Spoti, YT akkor is tud 6-7 orat!) akkor ott az S25 Plus! Persze nagyobb meretben de jobb is az uzemido (ha QHD-ban hasznalod a kijelzot akkor azert nem jobb latvanyosan).
Vagy vegyel ra MagSafe tokot ami tokeletes sik es egy megbizhato qi2 power banket hozza. Black Friday van szerencsere. -
kaciokos
őstag
Ez egy kicsit szubjektív, de az általad linkelt teszten az látszik, hogy az S9 környékén még ment a túlszaturálás, ezért élénkebbek a színek, én ezt nem nevezném jobbnak. Ráadásul az S25 képe részletgazdagabb, nézd meg pl. a fekete madártollat bal alul, vagy pl. a textúrák se jönnek ki az S9 képén, eléggé egybemossa.
szerk.: most látom, hogy ez nem is S25, hanem S24, de ez nem befolyásolja, amit mondtam
-
-
Zeki
nagyúr
Barátom! Nem tudom mióta mobilozol, jó magam kb 30 éve.
Amióta vannak kamerás mobilok, azóta mindig jönnek ilyen kérdések, melyik a jobb.
Na most azóta töretlenül fejlődik a technika ebben is.
Jómagam 2003-ban nősültem meg, akkor is volt már alulról telóra felcsatolható kamera egység. Na az gyenge képeket csinált.
De a mai világban már szőrszál hasogatásnak érzem ezt, mert alapban a minőségek rendben vannak, aki profi fotós, az meg vegyen millióért apparátot.
Nem véletlen koptak ki a digitális fényképezőgépek.
Itt már inkább a jók között melyik a legjobb lehet a kérdés.
Rossz nincs. -
Garsza
veterán
válasz
mhydas99
üzenetére
Nekem még egy olyan kérdésem volna hogy 250 000HuF árkategóriában van e olyan teló ami jobb választás az S25 -nél. Nem csak kamera szemszögéből. Általános felhasználás szemszögéből, üzemidő ilyenek. És még a 250k mellé jár most 100k felujjítási kupon. Amit mondjuk én egy törött S20+ felujjítására fel tudnék használni és utána akár 80k -ért eladni. Úgy már csak 170k volna az S25.
Én személy szerint a jelenlegi S22 -m képeivel is elégedett vagyok. Egyetlen dolog ami nem tetszik ennél a telónál az az üzemidő.
Azért érdeklődöm mert már megrendeltem a samu.com -ról de ha volna jobb választás akkor visszamondom.
Feleségemnek meg lehet egy S24 lesz használtan. Ahoz már 120k környékén hozzá lehet jutni. -
mhydas99
őstag
válasz
Acheron
üzenetére
Mint mondtam, ha hobbifotozas/videozas a cel, akkor a Samsung S25 nagyon jo valasztas. Ha viszont fontos az, hogy mozgo targyakat is rogzitsetek szep eredmennyel, akkor nem lesz megfelelo. Mindent egybevetve akkor a Pixel a jo valasztas android fronton. Automata beallitasokkal ertem.
Samsungom van, Pixel van a csaladban, nyomogattam es szeretem azt is de teny, hogy sokkal puritanabb a szoftvere, nekem az peldaul nem jon be a Samsunghoz kepest, de izlesek es pofonok...
Androidon a leguniverzalisabb, legfelhasznalobaratabbbes legmegbizhatobb telefonok mindent egybevetve a Samsung S szeria tagjai. Atlag felhasznalonak, aki mindenbol jot akar, de nem a legkivalobbat tokeletes valasztas.
Ha annyira nem szamit a penz illetve nem surgos a vasarlas, mindenkepp megvarnam az S26 erkezeset, mert azt rebesgetik, hogy fotozasban is fejlettebb lesz az S25-nel, illetve a toltesi sebesseg is valtozhat vegre. Bevezeteskor amugy is szoktak akciozni, nyilvan akkor is ugy 100 ezerrel dragabb lesz majd, mint akkor az S25, de na. Es erdemes egybol 256GB tarhellyel venni, 128GB-ot mar inkabb ne, akkor se, ha most meg boven eleg egyes embereknek, mert az AI okossagok zabaljak a tarhelyet, a jovoben meg meg inkabb ugy lesz.
Ha meg szamit a penz, akkor az S25-nel jobb vetel az S24, kamerakban kvazi ugyanaz, szoftverben is (meg arra is van 5 ev tamogatas), proci ugye exynos, de jol sikerult darab illetve az uzemido kb. 10 szazalekkal gyengebb az S25-nel, ami azert nem szamit, legalabbis nekem. Cserebe joval olcsobb, kvazi ugyanaz a telefon, mint az S25 mindent egybevetve (memoria csak 8GB, nem 12, az azert keves lehet par ev mulva, de ki tudja...) -
Jadro
veterán
válasz
Alogonomus
üzenetére
"a zoomkamera viszont teljesen megegyezik az S25 telefonokban."
Mármint úgy érted felbontásban ugye? Mert azért van eltérés: [link]
-
Alogonomus
őstag
A főkamera és az ultraszéles tényleg magasabb felbontással rendelkezik az S25 Ultra esetén, de a a zoomkamera viszont teljesen megegyezik az S25 telefonokban.
Nyilván némileg használ az S25 Ultra főkamerájának és ultraszélesének a kisebb S25 telefonokhoz képesti 4x felbontása, de abszolút jó az 50 és 12 MP-es S25-ök képminősége is. A zoomkamera képe pedig a videóban is megtekinthető, és Bog meg is dicséri, hogy bár több éves technika, de egyáltalán nincs miért szégyenkeznie a többi "félmilliós" telefon érzékelőjéhez képest.
Szóval Pano sarkos véleményét abszolút nem érzem jogosnak. A 200-300 ezres mezőnyben az S25-ökkel készült fotók és videók teljesen rendben vannak. -
mhydas99
őstag
A kinaiak jellemzoen, de a sima Stol es Plustol, az Ultrak azert egy fokkal jobbak. Amik jobb, profibb kepeket csinalnak: Vivo X100 Ultra, 200 Pro, 200 Ultra, Oppo Find X9 Pro, Honor Magic 7 Pro, aztan a Pixel 9 Pro, 10 Pro es termeszetesen az iPhone Prok nagyjabol 15-tol felfele. Nyilvan van meg azert gep, amik jobbak, de most ezek jutottak eszembe. Amiert jobbak az tobbek kozott a hardver, a fizikai szenzormeret nagyobb ezekben, tehat tobb fenyt engednek a lapra, igy jobb lesz a kep minosege (vilagosabb, reszletgazdagabb), aztan sok mulik az algoritmuson is, a Google sajat szoftvere az wgyik lwgjobb jelenleg a Pixelekben, csak azoknal meg vannak jobb hardveru telefonok (a felaorolt kinaiak), ahol szinten jo a szoftver, csak nem annyira, de a hardver minosege miatt alapvetoen szebbek a fotok. Az egyetlen telefonmarka, ami fotokat es videokat is szinte mindig korrekteket keszit automata beallitasban, azok az iPhoneok elvitathatatlanul. De azert a Pixel szorosan mogottuk van. Videok teren androidon Samsungok nagyon jok, barki barmit is mondjon. Ezen a teren azert a felsorolt kinaiaknak meg van hova fejlodni, de termeszetesen az altaluk keszitett videok is teljesen rendben vannak, csak szimplan a Samsunge az elony meg.
Amire figyelni erdemes, ha fontos a fotos kepesseg:
Hardver: ha tenyleg fontos a fotozas, akkor minimum 3 kamera, normal, tele es nagylatoszogu, manapsag a Quad-Bayer keprogzites az elterjedt, tehat 50 megapixel korul legyenek, lehetoleg mindnyajan. Nem minden esetben jobb a magasabb ertek, de egy minosegi 100-200 mpx szenzor sokkal tobb reszletet tud rogziteni, illetve zoomolasnal is hasznos (S Ultra) Aztan szamit a szenzormeret, minel nagyobb (kisebb a szam) annal jobb. A sima Samsungokban 1/1,56-os szenzor van ami ma mar keves (mondhatnam, hogy atlagos, de a csucskategoriaban karcsu). A Pixelek, iPhoneok peldaul 1/1,31-eset hasznalnak foszenzorban, az sem a legjobb (az bizony 1/1-es es veszett draga) de mar kelloen jo. Egyebkent azt pletykaljak, hogy az uj S26-ban mar szinten 1/1,31 lesz, na vegre. Szeles latoszegnel szamit, hogy milyen a rekeszertek, a szelesebb jobb nyilvan. De azok altalaban hasonloak a mobilokban, nagyon nagy kulonbseg nem lesz a csucsokban. Zoomkameranal viszont van es elmondhato, hogy ha 200 mpx-es (jelenleg a lwgnagyobb) szenzor van mogotte, plusz optikai zoom minel magasabb es a szoftver is jol van megirva (akar AI rasegitessel) akkor dobbenet, mit nem tudnak ezek a kis telok.
Nagyjabol ennyi, nem teljeskoru nyilvan amit irtam.
Ha fontos a fotozas, erdemes megtanulni a csinjat-binjat es Pro modban fotozgatni. Ilyenkor nagyon hasznos a tobbfajta RAW formatum, a fajlmentes mjnosege illetve vidwoban a LOG jelenlete. -
Garsza
veterán
válasz
Alogonomus
üzenetére
Itt az S25 Ultra az S25 azért gondolom gyengébb kamerában.
-
Alogonomus
őstag
Azért olyat biztosan nem lehet állítani, hogy az S szériás mobilok kamerái 2-3 évvel le vannak maradva a konkurenciához képest. Az nem igaz!
Készített összehasonlító tesztet is a Mobilarena csapat, és egyáltalán nincs lemaradva az S széria a többi csúcskategóriás telefonhoz képest. Egyik helyzetben egyik jobb, másikban másik. -
Létezik-e a Kezdőképernyőre kirakható olyan Widget, ami több (2-3) Bluetooth-os eszköz akkuállapotát jelzi?
Nova Launchert használok, de se ebben, se a One UI Launcherben nem találok csak egy eszközöst.
Érdekes módon, a Záróképernyőre meg ki tudok ilyet rakni...
-
Acheron
őstag
válasz
mhydas99
üzenetére
Köszönöm a választ!
Ahogy írtam, nem profi fotós, inkább hobbi célra lesz használva, főképp automata beállításokkal. Poróbálok több forrásból tájékozódni, nagyjából az a kép körvonalazódik, amit te is iírsz, hogy van jobb, akár sokkal jobb is, de nem tragikus a helyzet.
A Pixellel nem tudom, mennyire tudna megbarátkozni, megszokta, kedveli a Samsung ökoszisztémát, nem az a "magamnak akarok mindent testre szabni" user. Iphone volt már, azért nem volt oda - talán.
#1936Zeki: Mindig van rosszabbul sikerült kép, a fórumokon is főleg az arányokról szól a diskurzus - van amelyik telefon kevesebb, van, amelyik több gyengébb minőségű képet készít.Btw, ilyesmibe nem futottam bele eddigi S25 olvasmányaim során, de más telóknál előjött, hogy az AI annyira túltolja a "képkészítést", hogy olyat is rátesz, ami nincs is ott. Ez elég elborzasztó nekem, - szerintem az már nem fényképp. Ilyesmit tapasztalt valaki az S25 szériánál is? (már a régi, holdat érintő afféron kívül)
#1937Pano: Nos, itt ugye pont az automata mód a kérdéses.
Bár nálunk főleg statikus képek vannak porondon, a gyerkőc már olyan nagy, hogy leginkkább kikéri magának, hogy bárki fotózgassa, a macskákról meg vagy video készül (ha mozognak) vagy kép, ha épp valami lehetetélen pózban produkálják maguk.
A kirándulások pedig kültér, jellemzően napsütés.
Mindenesetre köszönöm az ajánlásokat, körbenézek még a konkurenciánál is, aztán majd eldönti, pontosan mi a számára a legfontosbb. -
Pano
veterán
Hááát.
Azért ez elég bátor kinyilatkoztatás. Lássuk be, jelenleg az S szériás mobilok kamerái kb 2-3 évvel le vannak maradva a kategóriájához képest. Ezzel szerintem mindenki tisztában van, hogy évek óta nem változtattak rajta kb semmit.A fentiek automatikus módra értendőek. Akinek van idegzete és affinitása záridőt meg egyéb fa*zságokat állítgatni állandóan, arra nem vonatkoznak.
-
mhydas99
őstag
válasz
Acheron
üzenetére
Teljesen jo kepeket es meg inkabb szep videokat csinal.
Messze nem tokeletesek es vannak a piacon jobb kepessegu telefonok (foleg kinaiak). Atlagos hasznalatra nagyon jo kepeket lo. Viszont a gyorsan mozgo "targyakkal" eleg ugyetlenul banik (allatok, gyerekek), sokszor homalyos lesz a vegeredmeny. Ha fontos a jo mozgo targyakrol keszjlt kep, jo video es ugy altalaban a szep kepek, akkor jobb valasztas a Pixel 9, 10 vagy a Pro valtozatuk, meretben ezek sem nagyok. Vagy termeszetesen az iPhoneok. Azok is inkabb a 15-tol es felfele. -
Acheron
őstag
Sziasztok,
A párom nyugdíjazná az eddig jól szolgáló, de már erősen öregedő S9 -esét, és egy mai kornak megfelelőbb modellre cserélné. A méret miatt kézenfekvőnek tűnik az S25, de a készülék fotós képességeiről nem a legjobbak lettek leírva pl itt a tesztben. Nem profi fotózás a cél, csak családi rendezvények, kirándulások fontosabb pilanatainak, vagy a hétköznapi élet adódó élethelyzeteinek a megörökítése (pl fotók, videók a macskáinkról, stb).
A tesztben leírtak a mai napig problémásak, vagy szoftveresen már javítva lettek részben vagy egészben? Egyáltalán, tényleg ennyire rossz lenne a helyzet fotós téren?
Gondolom egy S9 után így is jelentős az előrelépés, de mivel hosszú távra tervez a telefonnal, nem szeretne mellényúlni sem.
Köszönöm, ha megosztjátok a tapasztalataitok ezzel kapcsolatban. -
ƵøŁĭ
veterán
Milyen tokot ajánlanátok ha por és ütésállóság a legfontosabb?
-
mhydas99
őstag
Sziasztok, ide is beirom, mert ugyan S24-em van, de lenyegi kulonbseg ugy sem lesz:
Eljott az ido, hogy qi2-es power banket vegyek magamnak. Utazaskor jol jonne, ha csak feldobom magnesesen a telefonra es mar tolt is 15 wattal. A toltokbol mar meg vannak a jeloltek, meg kivatom a kulfoldi black fridayt, viszont tokot tudnatok ajanlani, ami sajat tapasztalat alapjan is jol mukodik?
Az a fo gond, hogy az also kamera tokeletesen egyvonalba esik a vezetek nelkuli tekercs helyzetevel a telefon alatt. Tok ugye mindenkepp kell magsafe-es, de a legtobb nem teljesen sik, igy a kameradudor meg ha minimalisan is, de jelen van. Ez viszont azt okozza, hogy a tolto egyreszt eltakarja az also kamera felet, mert raidomul (ami nem zavarna) viszont igy nem erintkezik teljesen sikban a telefonnal, ami toltesi problemakat, melegedest okoz.
Szoval tudna valaki olyan tokot ajanlani a sima, legkisebb S24-re, ami teljesen sik es magsafe-es, valamint azert jol is ved illetve sajat tapasztalatbol nincs semmilyen gond a vezetek nelkuli toltessel magsafe-es power bankkel? (Nyilvan nem az alma sajatjaval, hanem Anker, Belkin, Baseus, Iniu barmi)
Elore is koszi a valaszt!
-
Pano
veterán
válasz
Csokissüti
üzenetére
Most a black friday-es megbolondulás miatt nagyobb a forgalom és szerintem a készlet is korlátozottabb.
Ők se akarnak úgy járni, hogy indul az advent és a black friday miatt akadozik a készlet. -
-
ImI87
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki megbizhato forrasbol, jogy lesz-e még november 30-ig S25+ a Telekom-nal keszleten?
nagyon vacilalok s25+ es s25 fe kozott.
s22+-rol valtanek….
van valami must-have feature a + eseten, ami eldontene a kerdest? -
valeno
tag
Sziasztok!
Autóba ki milyen telefontartót használ? Egy 2011 mitsubishi colt-hoz (3 ajtósba) kellene nekem. Ez az első kocsink úgyhogy nem volt még ilyenem sose, nem tudom mikre érdemes figyelni. Köszi az ajánlásokat.
-
Garsza
veterán
-
Garsza
veterán
Helló! Tudnátok olyan szilikon tok szerüséget ajánlani aminek bársonyos a belső fele. Azért szeretnék olyat mert abba a bele is megy a por a teló és a tok közé nem marad a telón rajta a nyoma.
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Ma egész nap, nem jelenítette meg a Google híreket, semmit nem tölt be. A főképernyőn ha jobbra húztok.
Nektek megjelenik ? -
Garsza
veterán
Még egy kérdés leadtam a rendelésem samsung.com -on, a fiókomban látszik is a rendelés de nem kaptam még semmi visszaigazoló emailt. Ez normális?
-
Garsza
veterán
Helló! Ha Samsung.com -ról veszek S25 -t kuponozva és a 250 000HuF felet marad az ára akkor 3 év garancia jár ha 250 000HuF alatt marad akkor meg csak 2 év? Ezt jól tudom?
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Tudnátok javasolni olyan üvegfóliát, aminél a kamera kivágása csak egy kör, nem pedig egy U alak?
Aliról már 3 boltból rendeltem, kép alapján nem U alak volt, de valójában mind olyan, amit kaptam.Vagy esetleg méretben melyik Samsung modellel lenne azonos az üvegmérete? Teljes üveglap is jó lenne nekem, ahol semmilyen kivágás nincsen benne.
-
MrBazsi
senior tag
válasz
SirKero
üzenetére
Megoldódott a dolog, 11kábelből 2vel működik, az egyik egy 20 centis temus noname kábel, a másik egy 10éves mikro usb kábel amibe tettem egy C átalakítót, ezen felül se az s25, se az s10 se az s21 gyári samsung kábelével nem ment, se 2 baseusal sem. Sőt honopr magic v3, illetve xiaomi kábellel sem. Érdekes dolgok ezek azért.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen egeret válasszak?
- Vivo Y600 Pro: 10 200 mAh-s akkumulátor és Dimensity 7300e
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kés topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB Független/1 hónap gar./Akku 100%/p4867
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 100%/p4866
- iPhone 13 128GB Független/1 hónap gar./Akku 100%/p4865
- Samsung Galaxy S25+ Plus 12/256GB. Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Pro Max 128GB Független Megkímélt/1 hónap gar./Akku 100%/p4864 Azonosító:p4864 Tartozékok
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Itt-ott ki kacsingattam, de hosszútávon eddig az s25 maradt.