- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Megvan a Nothing Phone (3) startdátuma
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
Persze, ha lehetett volna valasztani en is SD-osat vettem volna. De a kulonbseg a 2 kozott minimalis.
Tererogondjaim az Exynos 2400-zal nincsenek, nem tapasztaltam. Exynos 2100-zal azert voltak.
Lehet hogy tobbet fogyaszt a 2400, de egy teljes nap igy is megvan vele, ami nekem eleg. Este ugyis toltom. Es nyomkodom azert boven.
Melegedes tenyleg van, de az a SD-nal is, ezek azert bivalyeros procik. Persze Exynos jobban melegszik, de az hogy SD 38 fokos, az Exynos meg 41 az mar oly mindegy.
Plusz OneUI7-tel jott a SD 8 elite, az meg egy sokkal jobban optimalizalt rendszer. Szerintem Exynosszal is meg jobb lesz minden ertek. Bar mar most is elegedett vagyok teljesen. Kellemes meglepetes szamomra, vegre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged