Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
aktív tag
Persze, ha lehetett volna valasztani en is SD-osat vettem volna. De a kulonbseg a 2 kozott minimalis.
Tererogondjaim az Exynos 2400-zal nincsenek, nem tapasztaltam. Exynos 2100-zal azert voltak.
Lehet hogy tobbet fogyaszt a 2400, de egy teljes nap igy is megvan vele, ami nekem eleg. Este ugyis toltom. Es nyomkodom azert boven.
Melegedes tenyleg van, de az a SD-nal is, ezek azert bivalyeros procik. Persze Exynos jobban melegszik, de az hogy SD 38 fokos, az Exynos meg 41 az mar oly mindegy.
Plusz OneUI7-tel jott a SD 8 elite, az meg egy sokkal jobban optimalizalt rendszer. Szerintem Exynosszal is meg jobb lesz minden ertek. Bar mar most is elegedett vagyok teljesen. Kellemes meglepetes szamomra, vegre!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Külső innováció helyett szoftverfókusszal hódít a Samsung legjobbja.
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 106 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest