- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia. A 15pm ebben jobb. Nincs hatalmas nagy különbség, de határozottan jobb. Autópályán is ahol még 4g 1-es térerő van az iphoneon, ott a Samsung már régen lekapcsolodott a hálózatról. Viszont ahol van térerő ott nem dobja el csak úgy.
Csak gyenge lefedettségnél rosszabb az s24u.
-
tixem
addikt
Nekem s21u volt olyan, hogy stabil 5g lefedettség melett a városban lement edge-re. Két sim-mel meg egyenesen sokszor használhatatlan volt, állandóan repülő üzemmódba kellett hajigálni meg vissza, hogy pár órára értelmezhető térerőt produkáljon
Szokásos exynos probléma, mellette a snapdragonos és mediatekes telók amiket szimultán használtam olyan betonstabil 4g-t nyomtak, hogy szégyelltem rendesen magam a Samsung helyében is.S24U-val nincs már ilyen bajom, stabil 5g a lakásban, ahol eddig 4g-t alig fogott az exynos-os s21u, speedtesten is látszik meg a jelstabilitáson is, hogy ég és föld a 24 javára.
A román sim kártyám szintén normálisan működik mind itthon roaming-ban, mind kint az Orange hálózatán.
Megszűntek a térerő gondjaim, igazából a snapdragon volt a legfőbb ok, hogy megvettem a 24U-t, a 21U már olyan szintre süllyedt, hogy a falhoz vágásán gondolkodtam sokszor, amikor dolgoznék azt levágja a hívást mert nem tudja tartani a 4g-t és így tovább. A használhatatlanság határát súrolta az utóbbi időben többször is.
S24U részemről totálisan ajánlott ilyen tekintetben.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest