- Milyen okostelefont vegyek?
- Vannak már képek a Pixel 9a hivatalos védőtokjairól is
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Íme az új Android Auto!
- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Nagyot mentek a Xiaomi tabletek 2024-ben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
Értelek, de ez a monitoromon is mozog, attól függ, hogy hány színt tud megjeleníteni, és az átmeneteket hogyan oldja meg.
Most sokáig néztem nagyítóval az S24U és az S23U kijelzőjét, és nálam jól látszik, főleg a sötétebb színeknél, de ott fényerőtől függetlenül. Az S24U kijelzője tényleg olyan, mintha szemcsés lenne, míg az S23U kijelzője teljesen homogén. Hogy ez a Mura effekt, az lehetséges, de hogy ez a hétköznapi használatot mennyiben befolyásolja, azt nem tudom.
Igazából annyi a kérdés, hogy a Samsung tudatosan építette be a "selejtet" is, vagy egyszerűen ilyen a következő generációs gyártástechnológiájuk, és nem foglalkoznak vele, hiszen ez kb sötétben, alacsony fényerejű dolgoknál észrevehető, az emberek meg általában nem ilyen helyzetben használják a telefonjukat.
Tessék, az S23U-val csináltam az S23U kijelzőjéről a képet nagyító lencsén keresztül. Ilyen a szemcsésedés, persze a képen sokszorosan túlzottan látszik, a valóságban csak akkor észrevehető, ha direkt erre figyelsz:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az AI árnyékában a kamerák fejlődtek a legtöbbet, ám vannak hardveres kérdőjelek.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest