-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
Értelek, de ez a monitoromon is mozog, attól függ, hogy hány színt tud megjeleníteni, és az átmeneteket hogyan oldja meg.
Most sokáig néztem nagyítóval az S24U és az S23U kijelzőjét, és nálam jól látszik, főleg a sötétebb színeknél, de ott fényerőtől függetlenül. Az S24U kijelzője tényleg olyan, mintha szemcsés lenne, míg az S23U kijelzője teljesen homogén. Hogy ez a Mura effekt, az lehetséges, de hogy ez a hétköznapi használatot mennyiben befolyásolja, azt nem tudom.
Igazából annyi a kérdés, hogy a Samsung tudatosan építette be a "selejtet" is, vagy egyszerűen ilyen a következő generációs gyártástechnológiájuk, és nem foglalkoznak vele, hiszen ez kb sötétben, alacsony fényerejű dolgoknál észrevehető, az emberek meg általában nem ilyen helyzetben használják a telefonjukat.
Tessék, az S23U-val csináltam az S23U kijelzőjéről a képet nagyító lencsén keresztül. Ilyen a szemcsésedés, persze a képen sokszorosan túlzottan látszik, a valóságban csak akkor észrevehető, ha direkt erre figyelsz:
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az AI árnyékában a kamerák fejlődtek a legtöbbet, ám vannak hardveres kérdőjelek.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest