- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
válasz
A 2. Vesztes #14515 üzenetére
Fordításnál verhetettlen az S pen. Változtathatod, hogy a szöveg fölé rakással a szót vagy több mondatot jelöljön ki és fordítsa.
Mivel nem beszélek angolul (se) így én nagyon szeretem.
Ali-n is használom , terméleírásokhoz is kiváló segítség.
Képszerkesztés közben is jó, hogy van. -
válasz
A 2. Vesztes #14515 üzenetére
Mi a franckarika az a boomer generáció? Már a kifejezés is taszít, de korban mit jelent, hogy boomer? Mettől meddig?
-
golyós
addikt
válasz
A 2. Vesztes #14510 üzenetére
Miért hiszitek, hogy a CA csodát tesz?
Ki nem állhatom a GCam felületét, de ott valóban van különbség a képek között.
Beltérben és csipőből tüzelésre nem való ez a telo. -
bacus
őstag
válasz
A 2. Vesztes #14510 üzenetére
Fent van. 53 éves leszek idén... (de ma egy étteremben egy ingyen illemtanóra keretében, ahogy oktatott a banya, megkérdeztem mégis mennyinek néz engem? 30-35 között..., könny csordult a szemembe.
)
És bár szorosan nem tartozik ide, de egy időben elég sok esküvőn fotóztam fotósként.., némi fogalmam van a fényképezésről.
-
bacus
őstag
válasz
A 2. Vesztes #14508 üzenetére
így mondják a magamfajta boomerek, mikor "elkattintják" a fényképező gépet
pl hangerő gombokkal még az érzés is olyan
migabi24 és Bferibörs:
Érdekes, hogy csak a beltéri képekkel van ilyen bajom, ma is fotóztam motorozás közben, nem igen találok ilyen hibát, életlenséget, stb. Jó a fényképezője nagyon kültéren, és tuti beltéren is jobbat tud, mint amit az automata beállítással készít, főleg kevés fényben. A zajmentesség nem érdekes, ha amúgy a képen bemozdul minden.., lehet a pro módot kell használni, majd próbálgatom -
bacus
őstag
válasz
A 2. Vesztes #14498 üzenetére
Nekem most már sokadjára van, hogy a teljesen automata beállítások mellett a beltéri fényképek mind rosszak. Amit a képernyőn látok, teljesen becsapós, olyan, mintha lenne bőven fény, aztán katt, katt, katt majd megnézem a végeredményt, és az emberek mind bemozdulnak. A statikus tárgyak a képen, bútorok, asztalon lévő cuccok még elmennek, de ami mozogni tud, az mind be is mozdul.
Nyilván nincs elég fény, a bajom az, hogy a képernyőn látottak alapján olyan mintha lenne..., azaz átver. Próbálok majd figyelni erre a jövőben. A note9 nél már láttam a képernyőn, hogy na itt kell valami +világítás.
-
Rob Rob
tag
válasz
A 2. Vesztes #14462 üzenetére
Az előző telefonod akkuja nem volt kisebb ? Ha igen akkor az hamarabb megtelik.
-
belashx
senior tag
válasz
Nem, már legelső töltésnél is úgy működik, ahogy kell. Ha ezeket valamelyikét írja ki töltéskor, akkor jó vagy:
Szupergyors töltés 2.0 (45W)
Szupergyors töltés (25W)A fentiek között nincs nagy különbség a teljes töltési idő tekintetében. Van lassabb töltési mód is. Beállítások között lehet állítani, hogy menjen-e a gyorstöltés.
-
válasz
Hát azt azért jó lenne tudni milyen töltő. Usb C? Vagy régebbi? 15-25W nem mindegy.
-
belashx
senior tag
válasz
A 2. Vesztes #14459 üzenetére
Sokan vagyunk így. Ha nem lett volna a zöld, akkor még az S20+-t használnám.
A töltés az elejénn a leggyorsabb, aztán veszi vissza. Van rendes kábeled, töltőd? A gyári madzaggal csak 25 W a max töltés.
-
Rob Rob
tag
válasz
A 2. Vesztes #14453 üzenetére
A legszebb szin a zöld ,ha nem az lenne akkor is benne van az első négyben
.
Nekem is ilyen zubbonyzöld van . -
válasz
A 2. Vesztes #14453 üzenetére
Enyém is libafos zöld.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest