- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
Nekem mindkettő van. Az AAWireless-szel kezdtem, még az indiegogo kampányuk alatt rendeltem. Működött, de nem volt olyan utam, hogy legalább egyszer ne szakadt volna meg a kapcsolat. Alex ajánlotta a Carlinkit-et, így adtam annak is egy esélyt, de ugyanaz a helyzet, így most másfél-két hónap után visszaálltam az
AAWireless-re.
Ehhez van külön app, aminek hibája, hogy hiába teszem az akkumulátornál nem korlátozott módban, mindig visszaáll az optimalizáltba. Ez telefon független hiba, Xiaomi, Sony és most Samsung alatt is jelentkezik. Az előnye, hogy az értesítési sávon látszik, hogy megy-e és onnan újra is lehet indítani a kapcsolódást.
A Carlinkit-hez nincs saját app, plug and play módon működik. Ha nem az autóra van dugva, hanem külső tápra vagy powerbank-re, akkor egy webcímen, böngészőből lehet pár dolgot beállítani.
Valószínűleg telefon és autó típus (én egy Kia eNiro-val használom) függvénye, hogy kinek melyik stabilabb, de az alap baj, hogy az Android Auto önmagában is egy megbízhatatlan és elég buta valami. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged