Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gippazoid
senior tag
válasz
klaya86 #20759 üzenetére
Majd egy válás után hirtelen sok időd lesz és hogy nem bolondulj meg, lehet, hogy felmerül egy xbox vagy PS5 mint lehetőség... Tapasztalatból mondom, és nem 38 vagyok, hanem kicsit több...
De tudod mit, inkább nem tudd meg, milyen. Csak jelzem, hogy nem életkor kérdése. Hiszen belül mindannyian 20-25 között vagyunk és ott is maradunk! -
vigfer90
csendes tag
válasz
klaya86 #20759 üzenetére
Én is hasonló helyzetben vagyok mint te. A gyerekek mellett nincs idő órákra a konzol elé beülni, meg nem is lehet.
Mutatom, hogy nálam mi fut.A töltőfej tudja az összes PD szabványt. Azaz játék közben csak annyit tölt a teló amennyit elhasznál, azt sem az akkuba, hanem közvetlen a hardverbe. Így nem terheli az akkut és kevesebb a melegedés. Van erre opció a telefonban, be lehet kapcsolni.
A DualShock 4 adja magát, a kis clip-et ami a telefont tartja Aliról rendeltem. Rugós, gumis, jól tartja a telót. A kontroller egy öreg PS4 Pro-ról maradt meg.
A hűtőventi pedig akkus, azaz nem kell kábelezni folyamatosan a használathoz. Két fokozat van, csendes, hatékonyan hűti a telefont még tokban is. Rugós, gumis, jól kapaszkodik.
Ezzel a konfiggal a Warzone Mobile max grafikai beállítások mellett fut, és nem kezd el a telefon throttlingolni, azaz nem lassul be, mert nem melegszik túl.
A feleségem amikor ezt a setupot először meglátta kinevetett, azt mondta nem vagyok normális.
Low budgetből ezt lehet kihozni.
Én imádom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mini-ITX
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest