Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One UI zápor esett a hétvégén
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Huawei G8 - próbálja figyelni a nagyokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Üdv! A gyári Reminder-ben Gyenge/Közepes/Erős "fokozatok" közül választhatunk jelzést tekintve. Az erősnél egy hosszabb hangjelzést játszik le. Ezt hol tudom beállítani? Alapból közepesen hagyom, ott csippan egy erőset és kész. Ezt a hangot én állítottam be az alkalmazás értesítéseinél. De az erős fokozatét nem találtam sehol. Köszi előre is!
-
tylerddd
veterán
válasz
szabeska #8203 üzenetére
Az értesítés elhúzásáról jut eszembe: sajnálom, hogy az értesítést kissé oldalra húzva már nincs fogaskerék gomb. Olyankor odadobott az adott alkalmazás értesítései közé, sőt, fel is villant az adott értesítési csoport, így eldönthettem, hogy marad vagy esetleg kikapcsolom. Most ha hosszan nyomok rá, akkor jönnek elő a beállítási lehetőségek, de nem oda visz, ahová a korábban a fogaskerék. Ez az újabb Android vagy Samsung találmány (volt)?!
-
tylerddd
veterán
Véleményem szerint jelenleg a toll egy lehetőség. Ha a legjobbat akarod, akkor ezt kell venned. Korábban lehetett dönteni S és Note széria között, kb. a toll volt a különbség.
Nekem a korábbi Note-omnál sem volt fő szempont, de nagyon megszerettem. És az a furcsa, hogy sokszor nem a speckó, mindenféle legyintgetős meg távirányító funkcióért. Egyszerűen egy csomó dolgot, akár egy logikai játékban, képmetszést stb. jobb vele csinálni, mint ujjal. Precízebb.
-
tylerddd
veterán
válasz
TODI1111 #8153 üzenetére
Én adtam már el kifizetett kedvezményes telefont, aminél a rá kötött hűség is lejárt. Venni én se vennék ilyet, akármit mond is az eladó vagy legyen akármilyen jó is az ajánlat. Inkább fizetek többet, de legyen minden rendben. Én ezzel a 8/256 modellel jól jártam, sima Magenta 1-es lakossági ügyfél vagyok, a hűséggel +66k online kedvezménnyel 400-ért megkaptam. És ami fontos, hogy ezért nem kellett olyan csomagba belehajtanom magam, ami egyébként ne kellett volna, igazából a régieket újítottam meg, 10-20 forint eltérésekkel. Emellett a részletfizetés is szimpatikus volt. Nekem ez egy jó ajánlat volt összességében.
-
tylerddd
veterán
Nem tudom ki milyen árú csomagokra ír alá, de nekem nem életszerű, hogy mondjuk kivágja egy S23U árát (ami kedvezményesen is húzós), de a havidíjat nem tudja fizetni. Főleg, hogy nem nagy összegekért vannak korlátlan csomagok, tehát "nagy számlát se tud csinálni". De nyilván nem tudhatom, hogy tényleg ki/milyen árú előfizetéseket rak össze, akár több számmal, otthoni szolgáltatással összevonva stb. és arra mennyi kedvezményt kap a telefon árából.
-
tylerddd
veterán
Egyébként ha bárhol máshol kapsz ilyen linket, akkor mi van? Tehát ha nem FB/Messengeren kapod, azt nézted esetleg? E-mail, Google Chat vagy bármi más üzenetküldő. Ide pl. beraksz egy ilyen linket, akkor meg is tudnánk próbálni. Az is lehet, hogy az app bugja, elég gyakran produkálnak érdekes dolgokat.
-
tylerddd
veterán
Én kb. 10 éve a sok gagyi android után váltottam i4s-re, egy megváltás volt. Utána i5s, i6s, imádtam őket. Aztán elszabadultak az árak, az iX, a prémium prémiuma pedig kicsapta nálam a biztosítékot. Megjelenéskor vettem egy Note 9-et, parádés készülék volt, még okés áron, semmi olyat nem tapasztaltam, ami miatt anno áttértem. Sőt. 5 évig használtam, ami szerintem jelent valamit. Igaz, az elszabadult árak is közrejátszottak a nem váltásban. Ez az S23U is szerintem jó lesz, nagyon bejön. Nem vágyom az iPhone-ra, pedig ennek az árából már lehetett volna az is.
-
tylerddd
veterán
válasz
mgTerminator #7998 üzenetére
Most próbáltam. Nem látok semmi ilyet.
-
tylerddd
veterán
Habár tök patent a gyári bőrtok, vettem egy "gumisat" is, dolgozik az agy
Teljesen korrekt a Ringke Onyx. A hátsó mintázat ránézésre nem tűnik annyira minőséginek, de a fogása nagyon jó, a szélek recézése nagyon kellemes. A gombokat jó nyomkodni, talán lehetnének "magasabbak", hangsúlyosabbak. A toll bevágása is kellően mélyített, könnyen ki lehet venni, az összes kivágás igényes, precíz. 4500-ért (körüli) nagyon jó vétel.
-
tylerddd
veterán
@tascner Samsung Music néven van lejátszó.
@gringoka Hosszan nyomsz az alkalmazás ikonján, ott "i" betű, utána értesítések. Akár fiókonként is lehet jelzéseket állítani.
-
tylerddd
veterán
válasz
leslien #7901 üzenetére
Igazából egy butaságról van szó, de gondoltam rákukkantok. Egy másik fórumon volt laza vita a hivatalos hazai vs. GSM boltos vásárlással kapcsolatban. Ott egy tag azt álította, hogy ő lecsekkolta a Samsung oldalán a gsm bolti készülékét és minden rendben vele. Ugyanakkor a weboldalt nem hajlandó belinkelni, mert hogy mindenki meg tudja keresni magának. Szóval igazából én a weboldalt akarnám ellenőrizni. Az enyém szolgáltatós, remélhetőleg rendben van ilyen téren.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Létezik-e valamilyen Samsung oldal, ahol az imei vagy serial alapján lehet lecsekkolni a készülékeket, mint pl. az Apple-nél?! Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Igaz, hogy kb. 1 hete van csak rajta, de mind felrakást, mind minőséget, ill. ujjlenyomat érzékelést illetően nekem nagyon bejön a gyári Samsung fólia. A MM-ban 1990Ft a két darabos szett, mindenhol máshol 5k+ az ára. Érdemes rámennie, aki fóliában gondolkodik.
-
tylerddd
veterán
válasz
TheMartin03 #7865 üzenetére
Igen, azt tudom. De itt mintha akkor némult volna el a csörgés, amikor ránéztem a kijelzőre. Azért gondoltam, hogy van valami ilyen opció, mert elég sok hasonló "addig nem alszik el a kijelző, amíg nézed" lehetőség van. Gondoltam ha nézem a kijelzőt, leveszi a hangot. Talán olyan is van, hogy asztalon csörög, felveszem és elhalkul?! De lehet álmodtam.
-
tylerddd
veterán
Üdv! A mai napon hívtak, hangos jelzés, teló zsebben. Előveszem, a hívás továbbra is érkezik, de nincs hang. Ez valami feature vagy megnyomhattam valami gombot, ami levette a hangot? Átnéztem a telefon app beállításait, ill. az értesítéseket, de nem találtam erre vonatkozót. Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Az gáz, hogy én 15W-os Samsung töltővel töltöm?!
Ca. 2 óra alatt feltölti 20-30%-ról (nem gyorstöltéssel), nekem az tejesen megfelel.
-
tylerddd
veterán
válasz
Bferibörs #7807 üzenetére
Ja, értem. Azt hittem valamilyen specifikációbeli hiányosságra gondolsz, mint pl. nekem még mindig furcsa, hogy az alap és a plusz modellek kijelzőfelbontása vissza lett vágva. Vagy amikor kicsit beleástam magam vásárlás előtt a dologba, akkor lepődtem meg, hogy a 256GB-os verzióból van 8GB-os RAM-mal szerelt is, és nem mindegyiknél alap a 12GB. Amúgy szerintem amit lehetett és tud a Samsung jelenleg, azt ebbe belerakták.
-
tylerddd
veterán
Igen, valóban lejön, egyes funkciókat lehet is kapcsolni feloldás nélkül, pl. elemlámpa, de a hálózatos dolgokat vagy repülő üzemmódot nem. Ez valószínűleg átgondolt döntés. A lámpához így könnyen el lehet jutni és életszerű is, a többit meg az említett hálózatról leválasztás miatt nem lehet feloldás nélkül.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Két észrevétel (majd folyamatosan lesz több is gondolom, ahogy egyre többet használom a készüléket): Gépeléshez nekem a Samsung bill., diktáláshoz a Google van beállítva. Ahogy elkezdek gépelni bárhol, egy kis bill. értesítés megjelenik az értesítési sávban, amire nyomva választani lehet a hangvezérelt írás és Samu bill. között. Ez kicsit zavar, mármint az értesítés. Főleg, hogy a Sam. bill. eszköztárában ott van a mikrofon jelzés, ami a Google gépelést hozza elő. Ezzel eddig max. annyit tudtam kezdeni, hogy le lehet pakolni a navigációs sáv jobb oldalára.
Másik, amit S-Pen-nél vettem észre. Jegyzetnél vagy pl. a Penup-nál működik, hogy apró pici színezést végezve befestek valamit. Tehát aprólékosan lehet dolgozni. Ha viszont pl. egy képnél megnyitom a szerkesztést és hasonló mozdulatokat végzek, akkor néhány húzás után nem reagál a toll. Felemelem, vissza és jó. De mintha csak néhány milit engedne színezni egyszerre. A Note 9-em még itt van, annál lazán lehet ezt csinálni.
Köszönöm a lehetőséget!
-
tylerddd
veterán
válasz
mgTerminator #7696 üzenetére
Elhiszed, hogy nem tudom?! Próbáltam mindent. A Spotify beállításaiban nézelődtem, kapcsolgattam dolgokat. A Készülékek résznél nézz szét a Csatlakozás másik készülékhez-nél, hogy ott mi fut. Magánál az alkalmazásnál a három értesítési lehetőségből csak a Lejátszás van bekapcsolva. A Spotify és Spotify Music lehetőségek ki van kapcsolva.
@-Maci- Őőőő, közben rányomtam én is egy jó 2GB-os frissítést a telóra, amit felajánlott, utána én is szoktam wipe cache-t, lehet ez volt a nyitja? Nekem is prémiumom van amúgy.
-
tylerddd
veterán
@mgTerminator @Lajmund Külföldi fórumon írták, ahol a kérdező megosztotta a Samsung válaszát, miszerint a fokozott biztonság az oka, nem lehet vele mit kezdeni. Valószínűleg ritkán indítom majd újra, főleg egy ilyen új, elvileg stabil készüléket, szóval ebbe bele tudok törődni. A Spoty most 3x próbálva nem indított értesítéssel (kopp-kopp).
Más: ma felraktam rá a gyári fóliát, szerintem jó lesz, nyilván idővel derül ki. A szintén gyári bőrtok pedig ahogy vártam, egyszerűen pazar. Korábban iPhone-okra használtam a gyári bőrtokjaikat, szerintem onnan az ötlet, de ha ez is olyan lesz, akkor megért minden fillért.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Kedd óta van meg a készülék, egy Note 9-et váltott. Közel 5 évig használtam és ezért vannak berögzült dolgok, amik nem ugyanúgy vannak, ezekre kérdeznék rá:
1.) Nagyon szeretem a gyári képszerkesztőt, ami a Note-on lévőhöz képest frissült, fejlődött. Tehát az, hogy van gyárilag objektum eltávolítás, így egy külső alkalmazással kevesebb, az szuper. Szóval. A galériában én "be szoktam szívezni" a kedvenceimet. A kedvenceim eddig ki volt emelve a galéria tetején, most viszont a szendvics-menüben van, így macerásabb az elérés. Nem lehet kipakolni ugyanoda? Azt látom, hogy kezdőképernyőre ki lehetne tenni.
2.) Be lehet-e állítani, hogy alapértelmezetten másolatként mentse a szerkesztett képeket és ne kelljen ehhez is külön bemászkálni a menübe?Lenne még két furcsaság, amit nem értek és nem sikerült kinyomnom. Újraindítás után ez a két értesítés fogad kapásból: [kép] Egyrészt mit keres ott a Spotify, másrészt a biztonságos mappa kódját (PIN-t használok hozzá) minek megadnom, ha nem akarok belépni? A lezárási metódusnak azt adtam meg, hogy akárhova kilépve zárjon le. Van ott újraindítás után kérje a kódot lehetőség, de nem ez van megadva.
Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Köszönöm a Telekom-os ROM-mal kapcsolatos hozzászólásokat!
Kijelzővédelem szempontjából kinek mi vált be? Az üveg szimpatikusabb lenne, mint a sima fólia, de ez az ujjlenyomat-olvasó területén körforma, hogy működjön az olvasó, nem tetszik. A Dome Glass hatalmas csalódás volt anno Note 9-en az árához képest, így arra nem költenék, a UV-s megoldás egyébként sem szimpatikus. Esetleg MM-ban rakatott valaki Clearplex fóliát? A készülékhez kapható gyári Samsung fólia, ez videók alapján jónak tűnik. A toll egyébként fóliával jól használható? Valami mindenképp kellene rá! Köszi!
@wwhy A Telekomnál 66k online kedvezmény van rá jelenleg szerződéskötéskor, ami növelhető drágább/több előfizetéssel.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Egyik kérdésem az lenne a készülékkel kapcsolatban, hogy jól néztem-e, hogy a 45W-os töltő az, amivel a készülék ilyen jellegű képességei kimaxolhatók?
A másik, hogy esetleg akinek Telekomos készüléke van, az meg tudná-e mondani, hogy szolgáltatós szoftver van-e rajta vagy gyári ROM-mal adják?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest