- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMartin03
aktív tag
Nem akarom elkiabálni, de pár nap teszt benne van:
A gyengébb BT jel, az 1, vagy pár méteres távolságban lévő Buds Pro-s zene akadozás úgy tűnik megszűnt az áprilisi update-el nekem. -
Gardaai
senior tag
válasz
szabeska #4242 üzenetére
"A főkamera nem közeli fotózásra való."
Azért 1 karnyújtásnyira nem nevezném közelre fotózásnak. Plusz akkor legyen minden életlen, ne pedig egy bizonyos sávban, majd megint éles, ez jobban zavar. De mint írtam már a pár év alatt megszoktam.
Ha nem is erre való, a többi gyártónál a fő kamera (48mpx), most kifejezetten az iPhone-re gondolok miért nincs és sose volt gond? Szoftver. -
Dave Crank
senior tag
Kíváncsiságból rendeltem egy WhitStone Dome szettet a telóra, gondoltam, ha majd a mostani fóliát dobni kell, akkor felrakom, adok egy utolsó esélyt az üvegnek.
Egyelőre csak kibontottam megnézni a csomagot, ez az üveg érezhetően kevésbé merev, mint az S22U-ra volt, ugyanúgy a WhitStone.
Csak észrevételként írom. -
dnelb
veterán
ahogy szabeska is irja, s20u-tól kezdve, ahogy bejöttek a nagy mpx-ek a főkamera fizikailag alkalmatlan arra hogy közelre jó képet csináljon, erre vezették be a fókuszjavító featuret, de az meg csak annyit csinál hogy átkapcsol a 0.6x wide kamerára. Erre irtam hogy felesleges arra várni hogy a szoftver észrevegye hogy közeli téma van.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
Pythoncobra #4238 üzenetére
Szerintem még jobb is lesz, ha beáll az algoritmus.
Én még amit tudnék felhozni S22U-ról (pedig csak pár napig volt nálam) az a hűvössége amúgy...
Ha esetleg elkezdene gyorsan merülni a teló, és kevesebbet bírni, nyomj egy restartot, nekem nem kis különbséget csinált, pedig már kezdtem elégedetlen lenni. -
Pythoncobra
tag
Váltottam 23U-ra 22U-ról.
Különösebb gondom az előzővel se volt, de úgy alakult hogy észszerően cserélni tudtam.
Elképesztő különbséget nem érzek, (kicsit fluidabb, és gyorsabban reagál, de nem kardinális a különbség) kivéve az energiagazdálkodás tekintetében.
Éjszakai fogysztás 2-3 %, az előző 5-6-al szemben.
Napközben pedig úgy fogyaszt, hogy hasonló használat mellett 65-70%-al jövök haza, a korábbi 45-50 helyett.
Mondjuk ez 3 napos tapasztalat, lehet hogy később nem lesz ilyen jó. -
Gardaai
senior tag
válasz
rhunseeker #4222 üzenetére
Évek óta szerintem S8+ óta ezzel küzdök. Nem hiszem, hogy az összes telefonom hardverhibás lett volna. Aztán lehet.
Így néz ki egy sima és egy Fókuszjavítós kép:
[kép]
[kép]Kicsit unalmas, hogy ameddig mondjuk az iPhone kerül a kezembe elég egyet fotóznom, itt lövök 3 sima (hátha jó lesz alapon) és 1 Fókuszjavítós képet. De örök Samsungosként szerintem pár éve már beletörődtem.
Egyébként S21U után ez is feltűnően rosszabb. Nehezebben tudom vékony tárgyakon alkalmazni ezt a Fókuszjavító opciót, általában mögé kell tennem a kezem, hogy lássa mit akar. Eddig nem volt ilyen gondom.. de ezt is szoftvernak tudnám be.
Csak nem értem az egészet, 0-ról írták újra a kamera szoftvert? Vagy miért hiányoznak olyan dolgok vagy lettek rosszabbak amikkel eddig nem volt gond?
S22U-ról nem tudok nyilatkozni, lehet ott is már rosszabb volt a helyzet. Azt skippeltem Exynos miatt. -
gippazoid
senior tag
válasz
rhunseeker #4222 üzenetére
Amiket olvastam, abból az derült ki, hogy bár hardveres hiba, de a Samsung úgy tesz, mintha nem is lenne ilyen. És ennyi.
-
Gardaai
senior tag
válasz
gippazoid #4219 üzenetére
Sok sok éve nem tud számomra normálisan éles fotót csinálni. Mióta bejött talán az S20U vagy S21U telefonba a Fókuszjavító, azóta azzal tudok érdemleges fotókat csinálni például nyugta/számlákról. De annak meg nem olyan a minősége. Ezzel együtt kell élni sajnos.
Családban aki Samsungra váltott (S22+) 1 hét alatt vissza vitte azt hitte rossz a kamera. Ez a többi gyártónál nincs ennyire durván jelen, szóval azt mondanám, hogy szoftver. -
Lajmund
őstag
Játéknál mobil netről való csatlakozási problémája itt van másnak is? Néztem youtube videokat de ott is csak hergelik a beállitásnál 3gre aztán 4 gre aztán vissza rakják automatikusra. Nálam ami tutira sikerül ha ujraindítom a telot utána egyből tud csatlakozni. Nem egy játkéknál hanem háromnál is ezt produkálja. Xiaomival sose volt ilyen gondom.. wifirol sincs probléma. Privát dns-nél kikapcsolva is csinálja. Persze a videokba is samsung telefon van nem egyedi eset. Valamikor elég a repulomod ki be. Nagyon bosszantó föleg ha tudod hogy van 25 perced és 20 perc egy meccs és ezzel kell szorakozni egy fél millás teloval miközben fullon 4g+ kapcsolat.
-
gippazoid
senior tag
Már tudom, mi az a homályosodás. S23 és S23+ fórumban találtam meg.
A fotó egy köztes területén homályos a kép, előtte-mögötte éles. Egyes készülékek produkálják, mások nem.
Megy a találgatás hogy a lencse hibája, vagy mi okozza.
Állítólag 22-es szériában is volt csak ott voltak más gondok amelyek miatt ez nem került elő.
Ultra is tudja, csak nem olyan nagy mértékben, de erről nem olvastam többszörös megerősítést. Ez érdekelne a legjobban pedig. -
TODI1111
veterán
Éppen most olvasom, hogy [megszűnik] az S10 család támogatása.
-
leslien
nagyúr
S21 volt vkinek regalaxy programban?
-
-
Theodorci
tag
válasz
stomi83 #4204 üzenetére
Az elrontott diák rendelés és az egyéb ilyen előrendelős bugok még a régi S23as topicba (mielőtt kijött a teszt és különvált az ultra a többitől) volt téma. De azokban a napokban mindenki nézegette hogy lehet lejebb tornázni, a diák eleve 20%ot adott rá. Egyik nap hirtelen többet vont le a kosár
-
stomi83
csendes tag
válasz
TheMartin03 #4180 üzenetére
"kb. kint sem volt fórumon a hiba, amikor megrendeltem"
Milyen fórumra kerülnek ki az ilyen információk? Ide, vagy van erre egy külön fórum?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest