- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
válasz
donnie.d #22077 üzenetére
Androidos vonalon szerintem a Samsung a legértékállóbb, azon belül is nyilván a csúcskategóriások. Viszont komoly bukó van ezeken is. De ilyen kategóriájú telefont nem is nyerészkedés miatt vesz az ember. Jelenleg az S23U állapottól, tarhelytol függően 200-220 körül megy ahogy látom. Ez jövő tavasszal szerintem 160-180 lesz . Nem egyértelmű nekem, hogy s25u vagy s26u-ra váltanál. S25U-t én elengedném. Egy picit reszelt s24u, ami pedig egy picit reszelt s23u, de használat közben igazából szerintem lófasz különbség van. Az S26U elvileg már kap egy 5500as akkut (ami szerintem még mindig karcsú a jelenlegi kínai telefonokhoz képest) és gondolom valamivel gyorsabb töltést. 65w-nal nem gondolom, hogy feljebb lépne a Samsung. Illetve végre talán komolyabban is hozzányúlnak a kamera szetthez. S23U után szerintem az lesz az a telefon,amire érezhetően megéri majd váltani. Bár lekuponozva is valószínűleg 300k-t minimum rá kell majd dobni a használt s23u árára.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest