- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
válasz
donnie.d #22077 üzenetére
Androidos vonalon szerintem a Samsung a legértékállóbb, azon belül is nyilván a csúcskategóriások. Viszont komoly bukó van ezeken is. De ilyen kategóriájú telefont nem is nyerészkedés miatt vesz az ember. Jelenleg az S23U állapottól, tarhelytol függően 200-220 körül megy ahogy látom. Ez jövő tavasszal szerintem 160-180 lesz . Nem egyértelmű nekem, hogy s25u vagy s26u-ra váltanál. S25U-t én elengedném. Egy picit reszelt s24u, ami pedig egy picit reszelt s23u, de használat közben igazából szerintem lófasz különbség van. Az S26U elvileg már kap egy 5500as akkut (ami szerintem még mindig karcsú a jelenlegi kínai telefonokhoz képest) és gondolom valamivel gyorsabb töltést. 65w-nal nem gondolom, hogy feljebb lépne a Samsung. Illetve végre talán komolyabban is hozzányúlnak a kamera szetthez. S23U után szerintem az lesz az a telefon,amire érezhetően megéri majd váltani. Bár lekuponozva is valószínűleg 300k-t minimum rá kell majd dobni a használt s23u árára.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Nintendo Switch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest