Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gery14

senior tag

Vásároltam egy USB-C HDMI hubot, amit a Samsung DeX használatához vettem. Sikerült mentenem a Viber adataimat, a jegyzeteket, a jelszavakat a Samsung Passban stb. A Smart Switch segítségével is sikerült mentést készítenem.Az érdekes az, hogy csütörtök este folyó csapvíz alatt megmostam a telefonomat, és azonnal megtöröltem egy törölközővel. Pénteken észrevettem, hogy egy zöld hibát produkál a kijelző, ezért megnéztem a ragasztást körben, de nem volt elválva, így beázni nem ázhatott be. Az interneten utánaolvasva találtam olyan eseteket, ahol az S23 Ultra-nál is előfordult hasonló probléma, és a kijelző hibásodott meg.Köszi a tippeket mindenkinek, ugyanazokkal próbálkoztam.Most már csak egy gyári visszaállítást kellene csinálni valahogy, aztán mehet a szervizbe... Kíváncsi leszek, mit szólnak hozzá a Samsung szervizben. Elcsesztem vele a hétvégét, az asszony is örült... Ja, és SIM-kártyám sem volt, mert eSIM-mel használtam. :W

// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//

Új hozzászólás Aktív témák