Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
magmakocka #1147 üzenetére
Én a hozzá kapott 15 wattost használtam. Van itthon 25 wattos Samsung is, azt csak ritkán.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
magmakocka #1145 üzenetére
Nekem is van. De ez olyan mintha gondolkozna a beviteli rész, gombok pl. Alapból Gboard-nál vagy Duolingo-ban is várnom kell, hogy menjen a gépelés. Ha elindult, "betöltött" már megy minden. Ötietem sincs, hogy hogy lehetne megoldani.
-
-cobra-
aktív tag
válasz
magmakocka #1094 üzenetére
Nem volt még hozzá szerencsém előben, de a videókat elnézve minőségi darab, szerintem nem nyúlsz mellé vele.
Nekem nem volt még hasonló érzékelési gondom, a gyári fólia van még rajta. (Várom, hogy csúnyább legyen, mert akkor rakom fel a Spigen üvegfóliát is.) -
-cobra-
aktív tag
válasz
magmakocka #1088 üzenetére
Én Spigen Rugged Armor-t használok, nagyon szeretem. Egyszer már ejtettem el betonon, de se a telefonnak se a toknak nem lett semmi baja, részemről bizonyított a márka.
-
mcsm88
senior tag
válasz
magmakocka #1088 üzenetére
Samsung gyári tok, amin a kihajlítható támasz is van. Képen nézve egy pihepuha átlátszó gumitok, de valójában brutál masszív. Kamera jól be van mélyítve kb csak direkt tudod bántani. Előlapnál körbe perem van, ha arccal előre ejted le, akkor is megvédi.
Arra azért készülj fel, hogy annyira masszív, hogy nem egyszerű kiszedni belőle. 😀
-
kutga
félisten
válasz
magmakocka #1086 üzenetére
Ilyen nálam nem fordult elő. Fólia nélkül használom.
-
kutga
félisten
válasz
magmakocka #1082 üzenetére
Volt szó valamelyik topikban arról, hogy a facebook alkalmazás csinált ilyet, de nem emlékszem pontosan. Nálam jó a touch.
-
kutga
félisten
válasz
magmakocka #969 üzenetére
A fülhallgatót akarom eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Motoros topic
- Fotók, videók mobillal
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest