Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Balint812

lelkes újonc

válasz Klusi86 #1811 üzenetére

Igen, frissítve van. Privát DNS automatikuson volt, azt teljesen kikapcsoltam. Nem használtam költöztetőt. Mind a 3 alkalmazásnak töröltem az összes adatát, és újratelepítettem őket. Ezek után a Google Térkép megjavult, mostmár wifiről is betölt az utcakép. A Google Drive nem lett jobb, ugyanúgy nem tölt be semmit, olyan mintha offline állapotban lenne, de nem ír ki hálózati hibát. Az OTP mobilbankban annyival javult a helyzet, hogy a belépési képernyőt behozza, de a biometrkius azonosításnál csak tölt folyamatosan. Ez az utóbbi két alkalmazás mobilnetre váltáskor azonnal tökéletesen működik. USB kábeles wipe cache is megvolt, de sajnos változatlan a helyzet. Pl. Youtube, Chrome, a legtöbb alkalmazás tökéletesen működik ahogy kell is. Nem értem mi történt tegnap, hogy egyszer csak nem működik rendesen... :W

UI: észrevettem, hogyha a Driveban hagyom a telefont, hogy töltsön be egy képet akkor hosszú percekig csak tölti, majd miután 2 percnél kikapcsol magától a képernyő, és visszanyomom, akkor mintha észheztérne az alkalmazás és kicsit lassan, de legalább betöltenek a dolgok... Olyan, mintha valahogy le lenne korátozva a wifi alacsonyra ennél az alkalmazásnál :F

Új hozzászólás Aktív témák