- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
I.P.M.
kezdő
válasz
Viktor77 #9275 üzenetére
Kedves Viktor77 és mtm800 köszönöm a válaszotokat kimásoltam a választ, de egyelőre nem mertem megcsinálni nehogy valamit kitöröljek, de a hétvégén kipróbálom.
Még csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ez a megoldás minden (program, applikáció) gyorsítótárát törli-e?
Remélem nem teszem tönkre a telefont!
Még egyszer köszönet nektek. -
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Viktor77 #9262 üzenetére
A veszelyes weboldalak blokkolasa nalam jol jott, vagy pl ha letoltottem egy mellekletet es gyanus volt. Appokat megbizhato forrasbol telepitek, szoval az nem is annyira mervado. De van egyeb mas hasznos szolgáltatás is ezekben, ami fokozza a biztonsag erzetet. Es ha mar tobb eszkozos elofizum van, androidra is aktivalom. A gyerek nagyonb lesz, pl kivalo opcio a telefonjának felugyelete. Bar erre ugy tudom, vannak alternativ megoldasok is. Nekem evek ota bevalt es bizonyitott a jelenlegi vedelmem gepen es telon is, addig maradok is ennel, amig ki nem derul rola valami turpissag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest