Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
Eddig egyszer volt abból problémám, hogy teljesen nyilvánvalóan gépet használt a gyerek. Összesen 5 befejezett játéka van, gondolom utána megunta. Egyszerűen azért nem éri meg gépet használni, mert induláskor olyan magas ÉLŐ-t adhatsz meg magadnak, amilyet csak akarsz. (2600-ig) Tehát a kis gyökereknek nem kell géppel játszaniuk ahhoz, hogy elöl lássák magukat. De én pl. mostanában csak versenyeken játszom. Ott meg csak olyanok indulhatnak, akiknek van 5 rendesen befejezett játszmájuk. Annyi idő alatt úgyis megunja, hogy a gép kitalálja a lépést, ő meg elküldi mailben.
-
-
Notes
senior tag
Én csak rated game-et nyomok.
A másik amit meg nem találtam pedig pl. Corus alatt soxor kellett volna, hogy ha ''Set up position''-ben felrakok egy állást, akkor megmondja, hogy ki áll jobban és mennyivel. Nem kell advice, meg szövegelés, csak egy nyamvadt arányszám kéne, de nem találtam ilyet sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged