- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilam
őstag
Nagyon csinos.
Főleg hogy utána aztán nem tud jó helyre lépni a lóval, mert bárhova lép (e1 talán még a legjobb) jön a Vh4, és ezt a pozíciós előnyt igen nehéz már elveszíteni.
Mod: Vagy hagyni kell a huszárt ott pusztulni, és akkor g3-al lehet valamit javítani a helyzeten, bár nem sokat.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
Még az f6 talán nem olyan vészes, bár nem tűnik túl jó lépésnek, de pl. Hxe5 után jöhet akár egy Ve7 is, de mindenesetre én nem is igen szeretem az elején kihozni az f gyalogot, mert nagyon meg tudja gyengíteni a királyoldali pozíciót.
mod.: Jók ezek a trükkök, és még azért vannak akik beveszik.Mondjuk direkt nem szoktam rájátszani, de előfordul hogy az ellenfél kényszerít rá!
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
Ezzel egyetértek. Én sem találtam semmi ilyesmit. Valahogy a pontkülönbségtől is függ, hogy egyáltalán elfogadja-e a remit. Pl. nekem 2000 pontom van kb. a gépnek meg volt 2100, de esély sem volt remire. Jó lenne ha ezt kijavítanák, szerintem egy egyszerű patch-el orvosolható lenne a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung LCD és LED TV-k
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest