- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djkay
senior tag
segitsetek!
tudna vki az emailomra küldeni 1 mpas 7 es telepitőt, vagy bármilyen szoftvert, annak NAGYON örülnék!köszi elöre is!
-
L|zsidoboz
őstag
Tud valaki ehhez a telóhoz előlapot? Vagy azt meg tudja nekem vki mondani, hogy az x5 alaplap jó-e rá?
-
bzoley
veterán
Csak annyiból fura, hogy én még ennél a típusnál soft-problémáról nem is hallottam(nem azt mondom, hogy nem lehet, csak én még nem hallottam róla).Már a második MyX-3D-met nyúzom, de szerencsére eddig minden korrekt.
A hibáidból következtetve könnyen lehet, hogy csak ez az út segít. -
Nimrod
addikt
Nekem most a MyX-3d-nél előjött egy olyan, hogy az összefűzött sms-eket nem tudja elküldeni és a wap is használhatatlan. A Voda szerint szervizbe kell vinnem, valszeg szoftverfrissitésre. Még jó, hogy van rá garim. De a teló még nincs egy éves sem. Másnál is előfordult ez, nem feltétlen ennél a tipusnál?
-
bzoley
veterán
válasz
burgatshow #16 üzenetére
Ingyenes.
Linket nem írnék, mert fejből nem vágom, melyik oldal nem warez tartalmú és nem szeretnék összetűzésbe kerülni a moderátorral
De ezen az oldalon rengeteg hasznos infót találhatsz:
Bővebben: link
Az a12-13 nap jól hangzik. Én nem tudtam tesztelni, mert arról neteztem mindíg, ezért a töltő sokat volt rátéve.
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Sziasztok! Szintén tulaj vagyok és nagyon meg vagyok vele elégedve. Nálam az akksi kibír 12-13 napot, mindent használva.
Nem infra lockos csak a ajátékokat nem engedi, minden mást képet hangot fel/lelehet róla/rá tölteni.
Kép támogatás: jpg, gif, animated gif, png
Hang: wav, mid, meg még valami perverz!
Itt egy link Bővebben: link
A planetsagem az ingyenes? -
bzoley
veterán
Sorry, de elvonultam aludni az este.
Mondom állítólag már nincs ez a veszély. Egyhónapig volt ilyenem, kisebb hibái ellenére szerettem, de pénzügyi okokból visszatértem a my-x 3d-hez
A pixelhibát legegyszerűbben az lcd-teszttel lehet megnézni. menu - csillag hosszan, ami hot-menu-be vezet. Ott van az lcd-teszt. A fekete képernyő a leglátványosabb, de a többi szint is lehet tesztelni.
Pár kép, amit akkortájt készítettem. Magánhasználatra készült, de akit érdekel a minőség megnézheti. Úgy csináltam a képeket, hogy közben egy pillanatra sem álltam meg, szóval menet közben. Bővebben: link Mindezt esetefelé.
[Szerkesztve] -
Onczy
csendes tag
Helló mindenkinek! Én regisztrálni akartam magam a www.planetsagem.com-on de nem sikereült mer ezt írta ki -''This page is temporarily unavailable for maintenance reasons on PlanetSagem''- mi lehet a baj?Meg ha valakinek meg van My Pictures and Sound progi küldje már el az e-mailomra.Köszi!!!
-
e-biza
őstag
köszönöm a hozzászolásokat
tehát nem rossz vétel. akkor jo mert ma -vasárnap- szándékozom bevásárolni, sajnos az alcatel 715öm megadta magát
ez a pixelhiba gyakori? mire gondolsz pixelhibánál? kamera vagy maga a kijelzö? -
bzoley
veterán
Állítólag már nincs ilyen probléma, de mielőtt valaki átveszi a telefont ellenőrizze, nem pixelhibás-e.
-
Nimrod
addikt
Nekem most egy Sagem MyX-3d-m van. Ahhoz képest, hogy infrás és GPRS-es is, pokolian olcsó és megéri. Az aksi nagyon birja, egy hétig megy non-stop, közben néha SMS vagy csevegés vele, de kihúzza egy hétig töltés nélkül, képernyővédővel. Bár kicsit meglepett, hogy előző telómnál (Ericsson A1018s) akkor fogyasztott keveset, ha kikapcsoltam akkor, amikor nem használtam, ennél meg forditva.
Most vettem egy Sony Ericsson T230-ast, kb. 5000-el drágább mint a 3d-s. Aksi összehasonlitásban megbukott (nem bir annyit), viszont erősebb a rezgő hivásjelzése - de igaz a tesztcikk, tényleg belassul SMS irásakor. Most ezt akarom lecserélni én is, és ha ár/tudás alapon nézem, akkor MyV-55-öst veszek, meg azért is, mert a másik Sagem-mel is meg vagyok elégedve.
Az is biztos, hogy Vodánál veszem. A T230-ast Pannon-nál vettem, de nem vagyok vele megelégedve - munkaidőben felhiv a Pannon közvéleménykutatással, noha teljes titkositást kértem, meg 3-4 példányban küldözgeti az SMS-eket, és egyéb bosszantó apróságok.
De lehet várok pár hónapot, karácsony környékén biztos jönnek jó készülékek, hátha jön valami komolyabb Sagem - pl. nagy memóriával.
Szvsz Sagem-et csak ajánlani tudom, egy nagyon jó márkát hozott be szerintem anno a Voda. -
L|zsidoboz
őstag
Úgy tudom, sagem eredeti menüje nagyon gyenge volt, így a l!ve nem rontott, hanem javított rajta
-
deedee
őstag
ami engem érdekel a telóban az a gprs internet,aksi és kamera.
gprs: gyorsabb mint az eddigi telóim
aksi: két nap nonstop ment+7-8 óra gprs-t is kibírt
kamera: 640*480-as felbontás,megfelelő fény beállítással elég jó képek
részemről ennyit tudtam segíteni az információgyűjtésben... -
eri
tag
-
L|zsidoboz
őstag
elég egyszer megkérdezni, hogy hány hibásodik meg
Na, nekem is ilyen telcsim van. Szvsz ez egy ár/teljesítmény bajnok. A régi Sagem telcsik hibásodtak meg nagy mértékben, ezek nem!!!
Csengőhang felvehető, letölteni nemtudom, hogy lehet-e Magyarországon, de nokiáról már húztam át infrával.
Amúgy egy tesztes link érdekel, mert akkor beszúrom??? -
e-biza
őstag
A Sagem MyV-55 ös telefonnal kapcsolatban érdeklödnék, ami Sagem-es topic volt az nem tartalmazott ilyen jellegü információt: Milyen a telefon? Sok hibásodik meg? Ez a Sagem tudom hogy francia meg olvastam pár infot rola a terminálon, de mégis maga a telcsi milyen? A voda live nagyon lebutitja? Saját csengödallamot tölthetek rá fel? Mit tilt le a vodalive menü? Mennyi hibásodik meg?
Elöre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Revolut
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Bitcoin topic
- Hálózati / IP kamera
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest