Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Nekem most egy Sagem MyX-3d-m van. Ahhoz képest, hogy infrás és GPRS-es is, pokolian olcsó és megéri. Az aksi nagyon birja, egy hétig megy non-stop, közben néha SMS vagy csevegés vele, de kihúzza egy hétig töltés nélkül, képernyővédővel. Bár kicsit meglepett, hogy előző telómnál (Ericsson A1018s) akkor fogyasztott keveset, ha kikapcsoltam akkor, amikor nem használtam, ennél meg forditva.
Most vettem egy Sony Ericsson T230-ast, kb. 5000-el drágább mint a 3d-s. Aksi összehasonlitásban megbukott (nem bir annyit), viszont erősebb a rezgő hivásjelzése - de igaz a tesztcikk, tényleg belassul SMS irásakor. Most ezt akarom lecserélni én is, és ha ár/tudás alapon nézem, akkor MyV-55-öst veszek, meg azért is, mert a másik Sagem-mel is meg vagyok elégedve.
Az is biztos, hogy Vodánál veszem. A T230-ast Pannon-nál vettem, de nem vagyok vele megelégedve - munkaidőben felhiv a Pannon közvéleménykutatással, noha teljes titkositást kértem, meg 3-4 példányban küldözgeti az SMS-eket, és egyéb bosszantó apróságok.
De lehet várok pár hónapot, karácsony környékén biztos jönnek jó készülékek, hátha jön valami komolyabb Sagem - pl. nagy memóriával.
Szvsz Sagem-et csak ajánlani tudom, egy nagyon jó márkát hozott be szerintem anno a Voda. -
deedee
őstag
ami engem érdekel a telóban az a gprs internet,aksi és kamera.
gprs: gyorsabb mint az eddigi telóim
aksi: két nap nonstop ment+7-8 óra gprs-t is kibírt
kamera: 640*480-as felbontás,megfelelő fény beállítással elég jó képek
részemről ennyit tudtam segíteni az információgyűjtésben... -
L|zsidoboz
őstag
elég egyszer megkérdezni, hogy hány hibásodik meg
Na, nekem is ilyen telcsim van. Szvsz ez egy ár/teljesítmény bajnok. A régi Sagem telcsik hibásodtak meg nagy mértékben, ezek nem!!!
Csengőhang felvehető, letölteni nemtudom, hogy lehet-e Magyarországon, de nokiáról már húztam át infrával.
Amúgy egy tesztes link érdekel, mert akkor beszúrom???
Új hozzászólás Aktív témák
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest