- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Csak annyiból fura, hogy én még ennél a típusnál soft-problémáról nem is hallottam(nem azt mondom, hogy nem lehet, csak én még nem hallottam róla).Már a második MyX-3D-met nyúzom, de szerencsére eddig minden korrekt.
A hibáidból következtetve könnyen lehet, hogy csak ez az út segít. -
bzoley
veterán
válasz
burgatshow #16 üzenetére
Ingyenes.
Linket nem írnék, mert fejből nem vágom, melyik oldal nem warez tartalmú és nem szeretnék összetűzésbe kerülni a moderátorral
De ezen az oldalon rengeteg hasznos infót találhatsz:
Bővebben: link
Az a12-13 nap jól hangzik. Én nem tudtam tesztelni, mert arról neteztem mindíg, ezért a töltő sokat volt rátéve.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Sorry, de elvonultam aludni az este.
Mondom állítólag már nincs ez a veszély. Egyhónapig volt ilyenem, kisebb hibái ellenére szerettem, de pénzügyi okokból visszatértem a my-x 3d-hez
A pixelhibát legegyszerűbben az lcd-teszttel lehet megnézni. menu - csillag hosszan, ami hot-menu-be vezet. Ott van az lcd-teszt. A fekete képernyő a leglátványosabb, de a többi szint is lehet tesztelni.
Pár kép, amit akkortájt készítettem. Magánhasználatra készült, de akit érdekel a minőség megnézheti. Úgy csináltam a képeket, hogy közben egy pillanatra sem álltam meg, szóval menet közben. Bővebben: link Mindezt esetefelé.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Állítólag már nincs ilyen probléma, de mielőtt valaki átveszi a telefont ellenőrizze, nem pixelhibás-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest