Hirdetés
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nighty470
csendes tag
Sziasztok!
Elkezdtem olvasni a topicot választ találva problémámra, mivel megakadtam a játékban, de a 100. hozzászólás után meguntam a keresgetést. Valószínű h felvetette már ezt vki, de inkább rákérdezek itt, előre is sry ezért.
Szóval a "The Dark Valley" területen van dolgom és a "Take the key to the lab from Borov" feladatot kellene megoldanom. Viszont amint eljutok a térképen jelzett 'ember' ikonhoz nem találom a kulcsot. A hullát is átkutattam és a környező bútorokat is feltörtem, de semmi. Megnéztem a egy szintel lentebb és fentebb a tetőn is hátha rossz emeleten keresgetek, de semmi.
A következő feladat "Get out of the bandit base" felé haladva sem történik semmi értelemszerűen, mivel még nem szereztem meg a kulcsot.
Szóval erre szeretnék epekedve választ kapni. A játék patch-elve nincs. Segítő szándékotokat előre is köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest