Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Na, most mit csináljak: volt egy küldetésem, hogy öljek meg egy csapat zsoldost. Megcsináltam, meg kaptam érte a jutalmam. Megyek vissza a bárba egy zsoldos megtalál és elkezd támadni, fogtam és fejbelőttem. Jött a felszólítás, hogy gyilkos van a bár területén, meg kell ölni, erre mindenki rám támadt még a barátaim is.
Berohantam a bárba, de ki se tudom dugni a képem, mert egyből lőnek és a fegyveremet se tudom elővenni... Ilyenkor mi a teendő? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Berohantam a bárba, de ki se tudom dugni a képem, mert egyből lőnek és a fegyveremet se tudom elővenni... Ilyenkor mi a teendő? 
shield