Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shield

    Topikgazda

    válasz SaGa59 #13477 üzenetére

    Ami felkeltette a figyelmemet, a kutya párszor megharapott és végem volt, pedig az exot használtam.
    Kicsit gyanúsnak találtam, ezért külső nézetre váltottam és lám a leggagyibb ruha volt rajtam külső nézetben. Ezt tapasztaltam máskor is, amikor túl gyorsnak találtam a halálomat.
    Cserélgettem a páncélokat, akkor helyre állt. Elő fordulhat, hogy mégsem az a páncél van az emberen, amit elvileg felhúzott!?

    Más: ha jól emlékszem Kelet-Pripjatyot írtátok, hogy megint egy határ és már nincs lehetőség a visszatéréshez. Melyik területről lehet majd átlépni? A raktáram átköltöztetése miatt kérdezem.

    A Szarkofág megtisztítása után, mentem kifelé, az út vége felé, ahol sok cső van és nagy a sugárzás, általában védik is a Monolitosok. Egy kis lejárat van létrával, egy ládában találtam egy egyszerű exot és egy gausst és pár dolgot még. Te megtaláltad?
    A Vöröserdőben, az erdős részen nem találtam semmit a rejtekhelyeken, pedig láttam a végigjátszásban is, hogy a csávónak még a kis térképe is jelzett helyet.
    Azt a bánya részt sem találtam meg, ahol egy szekrényben volt valami szajré. Úgy emlékszem, hogy ahol bandita bázis van, ott a kapun belépve jobbra szokott az a bánya rész lenni, de nem volt arra semmi.

    [ Szerkesztve ]

    S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

Új hozzászólás Aktív témák