- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Nem lesz Xiaomi 16
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
_stick_ #3201 üzenetére
Na ez jó kérdés lehet, hogy én keverem őket.. Arról az ipséről beszélek aki azt a pszi sugárzás ellen védő vmit adja, mielőtt elmennél lekapcsolni azt az "agyat". Ő van abban a nagy, kör alakú, beton bunkerben. Van egy segédje, akinek fedezéket kell nyújtani amíg elvégzi a szükséges méréseket. Na.
De végül is tök mindegy. Engem továbbra is az dühít, hogy semmi kűldetést nem kapok. Közben meg olvasom itt a többi hszt, amiben írják, hogy mit hol találnak, meg alagutak meg ilyenek, én meg csak itt bolyongok. Mintha nem azzal a játékkal játszanánk. Az eredetiben és az OL-ban egyszerű, mert ott legalább kapom a kűldiket, de itt semmit nem kapok, csak megyek amerre látok. Az első pályán kaptam ezt a "keresd meg az CNPP Blueprints-et" kűldit, ami még mindíg megvan, mert fogalmam sincs mi az. Hiába mentem az erőműbe.
Amúgy van már egy csomó dokumentem, de úgy tűnik azok senkinek nem kellenek, szal most nemtudom merre tovább.
Ha ehhez van végigjátszás akkor nagyon kéne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Crew sorozat
- Drón topik
- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Predator Helios Neo 16 PHN16-71 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB magyar vbill gar
- Bivaly Gamer - MSI Z890 CARBON WIFI + Intel Ultra 9 285K + Patriot Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 14400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest