- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
_stick_
üzenetére
Na ez jó kérdés lehet, hogy én keverem őket.. Arról az ipséről beszélek aki azt a pszi sugárzás ellen védő vmit adja, mielőtt elmennél lekapcsolni azt az "agyat". Ő van abban a nagy, kör alakú, beton bunkerben. Van egy segédje, akinek fedezéket kell nyújtani amíg elvégzi a szükséges méréseket. Na.
De végül is tök mindegy. Engem továbbra is az dühít, hogy semmi kűldetést nem kapok. Közben meg olvasom itt a többi hszt, amiben írják, hogy mit hol találnak, meg alagutak meg ilyenek, én meg csak itt bolyongok. Mintha nem azzal a játékkal játszanánk. Az eredetiben és az OL-ban egyszerű, mert ott legalább kapom a kűldiket, de itt semmit nem kapok, csak megyek amerre látok. Az első pályán kaptam ezt a "keresd meg az CNPP Blueprints-et" kűldit, ami még mindíg megvan, mert fogalmam sincs mi az. Hiába mentem az erőműbe.
Amúgy van már egy csomó dokumentem, de úgy tűnik azok senkinek nem kellenek, szal most nemtudom merre tovább.

Ha ehhez van végigjátszás akkor nagyon kéne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Torrent meghívó kunyeráló
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Na ez jó kérdés lehet, hogy én keverem őket.. Arról az ipséről beszélek aki azt a pszi sugárzás ellen védő vmit adja, mielőtt elmennél lekapcsolni azt az "agyat". Ő van abban a nagy, kör alakú, beton bunkerben. Van egy segédje, akinek fedezéket kell nyújtani amíg elvégzi a szükséges méréseket. Na.
De végül is tök mindegy. Engem továbbra is az dühít, hogy semmi kűldetést nem kapok. Közben meg olvasom itt a többi hszt, amiben írják, hogy mit hol találnak, meg alagutak meg ilyenek, én meg csak itt bolyongok. Mintha nem azzal a játékkal játszanánk. Az eredetiben és az OL-ban egyszerű, mert ott legalább kapom a kűldiket, de itt semmit nem kapok, csak megyek amerre látok. Az első pályán kaptam ezt a "keresd meg az CNPP Blueprints-et" kűldit, ami még mindíg megvan, mert fogalmam sincs mi az. Hiába mentem az erőműbe.
Amúgy van már egy csomó dokumentem, de úgy tűnik azok senkinek nem kellenek, szal most nemtudom merre tovább.

shield