- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZIL
tag
válasz
remington2 #5768 üzenetére
Azt az osszeallitast amit a kepen linkeltem akkor meg nem probaltam ki (addig 4 golyszival 3 pondroval meg 3 perverz kristallyal
mentem), csak a hulye szamertekek miatt tartottam poennak
. Azota viszont kiprobaltam, es ez bizony rohely a kobon. ha valami bena baleset soran meg meg is serulnek vagy kart tettem a pancelomban, a kovezkezo tuzharcban, kontrollerharcban vagy epp egy harlem hordoban kipihenhettem a faradalmaim.
Ha valamivel hat ezzel agyon lehet utni a jatekelmenyt
, ha nagyon bena az ember ongyilkos meg igy is lehet, de hogy az ellenseg miatt nem halsz meg az tuti.
Ugyhogy eldontottem, hogy amikor lesz egy kis idom modositom az artifact-eket (kezdetkent minden fizikai es agyi vedelmet lefelezek csokkentem a drop ratajukat). Aztan valoszinu gyartok meg nehany artifact csaladot egyedi tulajdonsagokkal, extrem bonyolult legyarthatosaggal, random drop nelkul.
Csakhogy egy kicsit visszaalljon az egyensuly....
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Robotporszívók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Haditechnika, harcászat
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest