- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
izsoooistvan #17194 üzenetére
Kb 300 W-ot zabál a játék a műszer szerint. A vaníliának elég a 120 W. (230 V-nál )
-
Laris2
senior tag
válasz
izsoooistvan #17192 üzenetére
Ezek az OGSR motoros játékok nagy étvágyúak. (a textúra, és az NPC-k intelligenciája lehúzzák még a tartalékot is)
-
Laris2
senior tag
válasz
izsoooistvan #17190 üzenetére
Szerintem, csak a magyarítás javítást szedted le, nézd meg a localization,ltx fájlt, írd át ilyenre.
[string_table]
language = rus
font_prefix = _cent ;_west -
Laris2
senior tag
válasz
izsoooistvan #17187 üzenetére
[link] itt
[link] Kicsomagolt gamedata.db_base_configs fájl. Ezt kell bemásolni a gamedata mappába, amit te létrehozol a főkönyvtárban, majd rá a magyarítást, és kész. Ha ez megvan, a launchert indítod, ez automatice konfigurálja a játékot, és kiírja a "play"-t megnyomod, és elindul a játék. Utána kiteszel egy indító ikont a bin/engine .exe-vel.
Ha gond van, jelezd a részleteket. -
lacika93
csendes tag
válasz
izsoooistvan #17075 üzenetére
http://stalkermods-hun.atw.hu/
Innen szedtem le a patchelt változatot, illetve a patchelt móddal is játszom. Nekem tökéletesen működik.
-
Rony949
őstag
válasz
izsoooistvan #17075 üzenetére
Ja, bocsi. Magyarítást nem használok.
-
Rony949
őstag
válasz
izsoooistvan #17073 üzenetére
Én most nemrég belekezdtem egy végigjátszásba az Autumn Aurora moddal. De az mondjuk már megvan 10 éves is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest