- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacika93
csendes tag
Hali. Mikor egy halott npc-től rejtekhely infót kapok, az nem jelenik meg a képernyőn rögtön az infó róla, hogy pontosan melyik rejtekhely is. Pl: füstös titkos készlete.
Igazából ez azért lenne fontos számomra, mert jelenleg azon vagyok, hogy mindegyiket begyűjtsem. Fontos: Oblivion lost 2010 móddal játszom. Köszi, ha tudtok segíteni, hol lehet ezt beállítani, mert emlékszem, hogy anno ezt kiírta rögtön a holttest atkutatasakor. -
lacika93
csendes tag
válasz
izsoooistvan #17075 üzenetére
http://stalkermods-hun.atw.hu/
Innen szedtem le a patchelt változatot, illetve a patchelt móddal is játszom. Nekem tökéletesen működik.
-
lacika93
csendes tag
Sziasztok.
Hátha valaki tud segíteni. Az autumn aurora 2.05 honosított verziójában van arra lehetőség -akar mókolással is-, hogy növeljem a betűméretet? Köszönettel! -
lacika93
csendes tag
Üdvözletem!
Vélhetően hülye kérdés, létezik grafikai tuning az Oblivion lost 2010-hez? -
lacika93
csendes tag
válasz
Dhampir #16601 üzenetére
Bocsánat, én írtam rosszul. Tehát úgy értettem a komplett modot, ami a nem elavult verziót jelenti. A magyar oldalon, melyet küldtél, sajnos már nem elérhető. A moddb-n pedig ugye valami elavult verzió van, ugyanazokkal a fegyverekkel, amik az alap játékban is vannak.
-
lacika93
csendes tag
Ami modot találtam a Moddb-n már kissé hiányos valamiért. Pont a fegyverek miatt IS szerettem annyira ezt a modot, de pont ugyanazok vannak benne, mint az alapjátékban. Nincs meg valakinek a komplett 2010es OL, vagy esetleg a 2009 RC magyarítással együtt?
-
lacika93
csendes tag
Sziasztok. SOC-hoz valakinek megvan az OL2010 magyarosítása? Csokiért, tálca sörért, esetleg pálinkáért cserébe :-))
-
lacika93
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy valakinek esetleg meg van-e az Oblivion lost 2009 RC1 es modifikációja?
Az egész internetet tűvé tettem érte (túlzás nélkül) de nem lelem.
Olyat, hogy honositás már extra lenne,
Ha esetleg valakinek meg lennének, és fel is tudná tölteni, nagyon hálás lennék!Good hunting
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Medence topik
- ASUS ROG Ally
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged