- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacika93
csendes tag
Hali. Mikor egy halott npc-től rejtekhely infót kapok, az nem jelenik meg a képernyőn rögtön az infó róla, hogy pontosan melyik rejtekhely is. Pl: füstös titkos készlete.
Igazából ez azért lenne fontos számomra, mert jelenleg azon vagyok, hogy mindegyiket begyűjtsem. Fontos: Oblivion lost 2010 móddal játszom. Köszi, ha tudtok segíteni, hol lehet ezt beállítani, mert emlékszem, hogy anno ezt kiírta rögtön a holttest atkutatasakor. -
lacika93
csendes tag
válasz
izsoooistvan #17075 üzenetére
http://stalkermods-hun.atw.hu/
Innen szedtem le a patchelt változatot, illetve a patchelt móddal is játszom. Nekem tökéletesen működik.
-
lacika93
csendes tag
Sziasztok.
Hátha valaki tud segíteni. Az autumn aurora 2.05 honosított verziójában van arra lehetőség -akar mókolással is-, hogy növeljem a betűméretet? Köszönettel! -
lacika93
csendes tag
Üdvözletem!
Vélhetően hülye kérdés, létezik grafikai tuning az Oblivion lost 2010-hez? -
lacika93
csendes tag
válasz
Dhampir #16601 üzenetére
Bocsánat, én írtam rosszul. Tehát úgy értettem a komplett modot, ami a nem elavult verziót jelenti. A magyar oldalon, melyet küldtél, sajnos már nem elérhető. A moddb-n pedig ugye valami elavult verzió van, ugyanazokkal a fegyverekkel, amik az alap játékban is vannak.
-
lacika93
csendes tag
Ami modot találtam a Moddb-n már kissé hiányos valamiért. Pont a fegyverek miatt IS szerettem annyira ezt a modot, de pont ugyanazok vannak benne, mint az alapjátékban. Nincs meg valakinek a komplett 2010es OL, vagy esetleg a 2009 RC magyarítással együtt?
-
lacika93
csendes tag
Sziasztok. SOC-hoz valakinek megvan az OL2010 magyarosítása? Csokiért, tálca sörért, esetleg pálinkáért cserébe :-))
-
lacika93
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy valakinek esetleg meg van-e az Oblivion lost 2009 RC1 es modifikációja?
Az egész internetet tűvé tettem érte (túlzás nélkül) de nem lelem.
Olyat, hogy honositás már extra lenne,
Ha esetleg valakinek meg lennének, és fel is tudná tölteni, nagyon hálás lennék!Good hunting
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AMD Ryzen 5 7600 AM5 Box új processzor eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest