- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
válasz
WayneGace #8477 üzenetére
Bármilyen csalás rontja a játék hangulatát. Ez, hogy elviszel 1 tonnát a kis zsákodban, meg a hasonló dolgok engem mindig is kiakasztottak. Viszont amit Vladi ír, az is teljesen jogos, mert 1-1 nagyobb csata után egy rakat fegyver marad parlagon, ha nem rakod el valahova/nem fordulsz velük többször. Pl. a freedom tábor megtámadása után.
-
PeL
addikt
válasz
WayneGace #7886 üzenetére
Hát nem tudom én Cordonnál a Military Base és a Rookie Camp között lévő őrjáratot mindig úgy intézem el hogy bebújok a fa tövébe a bokorba és onnan úgy lelövöm őket hogy ha észre is vesznek picit elmozdulok már el is veszítenek. Volt mikor ott állt a bokor körül az összes katona és semmi... szépen egyesével lepuffogtattam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest