- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
westcoastog #9398 üzenetére
Szerintem a szokásos régieket. De kárpótol mindaz ami a körítést adja. Én már legalább már 2000 lőszert előttem (nem feleslegesen) már ha nem többet, és még mindig nem mentem túl a szeméttelepen. Tele van ellenféllel. Nagyon klassz én nekem nagyon nagyon bejön! Nem tudom megunni. Tetszik hogy állandóan generál valamit valahova és mindig mást és mindig máshol. Legalább is én ezt vettem észre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Újszerű Keychron K6 Mechanikus Billentyűzet
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- új bontatlan 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- Független & karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest