Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
RobberBaron
üzenetére
Én is ezt raktam fel, de betöltéskor kilép.
Az alapjátékot felraktam, 1.00005-ig patch-eltem és ezután jött rá a mod. Te raktál rá patch-et?Tegnap leszedtem a STALKERSOUP v109924-et. Úgy látom ebben benne van az alapjáték is. KB.6.7GB 1 exe és 9 pack fájlból áll és kell neki 25GB szabad hely.

Két patch is ráment SS_109925.exe és az SS_109926.exe.
Ennél is az az eredmény.
gamedata.db fájlokat kicsomagoltam úgy másoltam a "gamedata" mappában akkor sem lett jobb.Van egy másik verzió is, "STALKERSOUP_109920.7z" (6.9GB) 18db gamadata.db fájl van benne.
Ezt még nem próbáltam.Már tele a hócipőm, már több mint 100GB STALKER cuccot tárolok, ebben nincs benne az install.
Ha van valakinek mentő ötlete megköszönném.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3712, 97% AKKUMULÁTOR
- Death Stranding Director s Cut
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield