Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
remington2
üzenetére
Nálam így néz ki a cucc
na és akkor itt még nem megy a Vuze meg nem megy a DC, mert akkor már kevés is lenne a 3GB ami benntvan. Eredetileg 4 van, de az egyik modul most meghót. 2GB-val játszhatatlan a Stalker Vistán, mert elfogy a 2GB ram. Másrészt meg évekig tart, mire betölt egy pályát. Tapasztalatból beszélek, mert alig 1 hete 2GB ram volt csak a gépemben, mikor próbálgattam, hogy melyik modul halt be, és bizony kevés a vista kényelmes használatához a 2GB ram. Xpvel anno játszottam 2GB-vel, de amikor meglett a 4GB ramom ott is nagyot néztem. Végülis ha megnézed a Stalker lapkészletét, láthatod hogy 1,6GB. ha ehhez hozzáadjuk az Xp 500M-ját, akkor máris 2GB felett vagyunk...
A ram meg olcsó, meg már Xp vége fele is 4GB-ot használtam, szóval a Vista kényelmesen elfér benne az összes alkalmazással.
-
Bencom ™
őstag
válasz
remington2
üzenetére
fél gigával nekem simán elmentek olyan dolgok xp-n maxon, ami másnak 1 gb-vel nem maxon, vista alatt szaggattak csúnyán, és ez amúgy sem az a topic

-
Sonja
nagyúr
válasz
remington2
üzenetére
Azt megjegyzem, hogy nálam semmi féle "röcögés" nincs, pedig tölt menet közben, mert látom a kis floppy ikont alul jobb oldalt. Igaz, nem tartok még csak a negyedénél. Lehet, hogy később elő fog fordulni, majd meglátom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Biztosító Által Cserélt iPhone 14 Pro 128GB Független Lila/3 hónap gar./p4612
- DJI Mavic 2 Pro drón +koffer +szűrők +landing pad +SD kártya
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- OnePlus 12 256Gb 1 éves, 2027. szeptemberig gaarnciális MAGYAR vásárlás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

shield