- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adler
aktív tag
válasz
VinoRosso #5130 üzenetére
Hali!
Vista alatt hogyan megy a Stalker(eredeti van meg csak eddig XP alatt játszottam vele). Ezalatt azt értem hogy szimplán felteszed a játékot a Vista alá és már játszol is?
nem kell semmit buherálni a Vistával, hogy normálisan működjön a játék és ne akadjon ki?
Csak azért kérdezem mert olvastam, hogy vistát nem igazán szereti. nem kell semmilyen progit alkalmazni (ha jól emlékszem akkor valamilyen 3dgabber progi volt amit írtak) hogy ne akadjon ki a játék vagy egyáltalán elinduljon vista alatt.
előre is köszi a választ
-
Bencom ™
őstag
válasz
VinoRosso #5130 üzenetére
hehehe, aoe2 és stalker, más nekem sem kell
remington: úgy értem, csopaszon az xp elmegy szerintem 128 megával, de csak hasraütve mondtam egy számot... millenium nekem ment 128 megával plusz aoe-2 és szaggatott csúnyán, de ment. Mondjuk hogy XP csupaszon ment volna annyival (ezek alapján szerintem reális) Vista alapon sokkal többet eszik. De nem vitatkozom olyan dologról amit nem próbáltam ki, nekem eleve már csak azért sem tetszett a vista, mert csicsás, mittomén, mikor meghallottam, mennyivel dobja meg a programok mem-igényét, akkor meg már csak legyintettem hogy hát igen, nekem nem is kéne...
a malacfarm mögötti kapu az a malacfarm mögötti kaput jelenti, ami egyirányú utat nyit a kordon felé (kordon felől nem átjárható, de dark valley-ból el lehet jutni rajta a kordonba) nem értem, mi nem érthető rajta? Alapban is benne van nem csak a modban, én rendszeresen közlekedtem rajta, sőt x18-ból kijövet nem is tudsz a másik irányba menni, mert egy valag katona zárja el az utat, és sid bácsi külön rádión beszól neked, hogy nehogy arra menj, menj a rövidebb úton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hobby elektronika
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fujifilm X
- Így használod a ChatGPT-t
- További aktív témák...
- Logitech Harmony Companion (hub+távirányító) rendszer
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i7-4702MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest