- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
válasz
remington2 #5127 üzenetére
Azt megjegyzem, hogy nálam semmi féle "röcögés" nincs, pedig tölt menet közben, mert látom a kis floppy ikont alul jobb oldalt. Igaz, nem tartok még csak a negyedénél. Lehet, hogy később elő fog fordulni, majd meglátom.
-
Sonja
nagyúr
Hühű, így mindjárt más játszanom vele.
1.0006-os patch + magyarítás, 1360x768-as felbontás, minden maxon (a progiban lévő AA is) + 16xAF és átlag 80fps!
Mindez Vista Ultimate SP1 alatt. Egy élmény!
-
Sonja
nagyúr
Áhhá, így már értek mindent!
Már játszottam vele, pár küldit meg is csináltam, de közben inkább mással kezdtem játszani és el is feledkeztem róla. Most viszont nekikezdek és be is akarom fejezni!
Köszönöm a válaszokat!
-
Sonja
nagyúr
Most kezdenék neki a játéknak. A legújabb patch-et meg a magyarítást felteszem, ez eddig tiszta sor, de mi a fene ez az OL, amit emlegettek?!
Ezt is fel kell tennem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest