- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
Mosquitoo
üzenetére
Megnézem majd, de most a bárnál vagyok egy hosszabb dark valley-s túra után. Le kellene menni az X18-ba de valahogy félek
De nem hiszem, mert minden alap lesz, tehát - szerintem - a játék nem módosított cuccát használja. A dutyhoz akarok most csatlakozni, és úgy nyomulni.Szuper lesz ez a végigjátszás, mert a mod enged majd visszajönni CNPPtől is, Pripyat kitakarítása után valószínűleg alaposan körülnézek a városban meg red forestben is, ezeket hanyagoltam az első végigjátszás során (ugye az erdő után begyorsulnak az események, engem meg sodortak, nagyon nem néztem szét). Az erőműben sok látnivaló nincs, csalódtam a játék ezen részében
. Viszont nagyon pontosan modellezték le, ha megnézitek google earthben, még a bevezető vasútvonalak és azok fekvése is pont olyan mint élőben.Venni akartam gauss-gunt, elmentem a farmra, fizettem az emberkének, aki azután szenvtelenül kijelentette, hogy át lettem *******. Béke poraikra

#4712: én a zombi-stalkereknél meg valami "mamma, mamma arrahhh" szerűséget -vagy "anyuska" vagy valami ilyesmit hallok, amikor kinyírom őket, ezt mondják utolsó nyögésükkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Metal topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- OLED TV topic
- Microsoft Excel topic
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. Viszont nagyon pontosan modellezték le, ha megnézitek google earthben, még a bevezető vasútvonalak és azok fekvése is pont olyan mint élőben.
shield