Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bencom ™

őstag

válasz AthlonXP #3265 üzenetére

Bevállt. Az elsőt még leszedtem, utána sprint az előző ajtóig, és onnan ki be ugráltam, először AK-val leszedtem 6 embert (a két tárból) de aztán a semmiből előkerült még 3 ember, aminek nagyon nem örültem, én úgy emlékeztem, hogy azon a pályarészen kevesebben vannak... azokat pisztollyal szedtem le fedezék mögül ki-kiugrálva, de ellőttem rájuk az összes kötszerem, és vagy 300 golyót, mert ugye náluk AK nálam meg kispisztoly... de aztán felmentem strelok búvóhelyére, meg kifosztottam a hullákat, és most már van golyszli bőven :DDD 400-zal kihúzom valameddig....
    Amúgy rájöttem hogy van még 90 golyóm a másik kis géppisztolyhoz is, de azzal valahogy egyetlen katonát sem sikerült leszedni :F se ráközelítve, se egyes lövéssel, sem sehogy, úgyhogy amint elfogyott a golyó átváltottam pisztolyra, azt meg eldobtam a fenébe...
    Most fog jönni a csigalépcsős rész (ott 3 katonára emlékszem, de eddig mindenhol több volt mint rémlett :F) aztán a controller, és már írthatom is ki az agroprom research instuitban a katonai bázist :DDD Amíg lehet, megyek anélkül hogy megszólaljon a riasztó, de ha megszólal, irtó nagy hentelésbe fogok kezdeni :DDD Végülis most golyó van, a ruha az cafatokban lógott rajtam, úgyhogy a merc-suit-ot lecseréltem egy banditakabátra....

thx a tippet. Asszem máskor is alkalmazni fogom :DDD Ahhoz képest hogy az egyik velem szemben állt és úgy tüzelt, szimán közel tudtam szaladni hozzá, lelőttem, onnantól meg a többi már "gyerekjáték" volt... kb 15 perc alatt :DDD

Matrixfan: hát ha a false endingre gyúrsz, akkor hajrá, de ha az igazira, akkor onnan még a játék fele kb hátravan :DDD
    Öldöklési szempontból legalábbis....
    Ott meg nem számít mennyi pénzed van.

Új hozzászólás Aktív témák