Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
AthlonXP
üzenetére
Bevállt. Az elsőt még leszedtem, utána sprint az előző ajtóig, és onnan ki be ugráltam, először AK-val leszedtem 6 embert (a két tárból) de aztán a semmiből előkerült még 3 ember, aminek nagyon nem örültem, én úgy emlékeztem, hogy azon a pályarészen kevesebben vannak... azokat pisztollyal szedtem le fedezék mögül ki-kiugrálva, de ellőttem rájuk az összes kötszerem, és vagy 300 golyót, mert ugye náluk AK nálam meg kispisztoly... de aztán felmentem strelok búvóhelyére, meg kifosztottam a hullákat, és most már van golyszli bőven
400-zal kihúzom valameddig....
Amúgy rájöttem hogy van még 90 golyóm a másik kis géppisztolyhoz is, de azzal valahogy egyetlen katonát sem sikerült leszedni
se ráközelítve, se egyes lövéssel, sem sehogy, úgyhogy amint elfogyott a golyó átváltottam pisztolyra, azt meg eldobtam a fenébe...
Most fog jönni a csigalépcsős rész (ott 3 katonára emlékszem, de eddig mindenhol több volt mint rémlett
) aztán a controller, és már írthatom is ki az agroprom research instuitban a katonai bázist
Amíg lehet, megyek anélkül hogy megszólaljon a riasztó, de ha megszólal, irtó nagy hentelésbe fogok kezdeni
Végülis most golyó van, a ruha az cafatokban lógott rajtam, úgyhogy a merc-suit-ot lecseréltem egy banditakabátra....thx a tippet. Asszem máskor is alkalmazni fogom
Ahhoz képest hogy az egyik velem szemben állt és úgy tüzelt, szimán közel tudtam szaladni hozzá, lelőttem, onnantól meg a többi már "gyerekjáték" volt... kb 15 perc alatt 
Matrixfan: hát ha a false endingre gyúrsz, akkor hajrá, de ha az igazira, akkor onnan még a játék fele kb hátravan

Öldöklési szempontból legalábbis....
Ott meg nem számít mennyi pénzed van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Asus Rog zephyrus g15 4K kijelző
- ASUS ROG Flow X13 GAMER GV301QC-K6082T 13.4"120Hz Touch/3K Ryzen9 5900H 16/1TB SSD RTX3050, Üzletből
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 akár karácsonyra gyerek játékok
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.04.16. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
400-zal kihúzom valameddig....
se ráközelítve, se egyes lövéssel, sem sehogy, úgyhogy amint elfogyott a golyó átváltottam pisztolyra, azt meg eldobtam a fenébe...
shield