Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medvelászló
senior tag
válasz
redXIII
üzenetére
Én is csak a többiek révén jutottam a megoldáshoz,köszönet nekik
,bal oldalt van egy feljáró/nem a lépcső,annak a bejáratához dobtam le véletlenül a tűzgolyót mint fegyvert,a kerti gnóm kihalása után döbbentem rá mekkora szerencsém volt hogy oda dobtam,nem máshova!!Kösd fel a gatyádat,ha van szív panaszod ne játsz a játékkal,én majdnem összecsináltam magamat!
érdemes éjszaka mászkálni ,különleges élményben lehet részed

Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lexus, Toyota topik
- Hardcore café
- Nyaralás topik
- Projektor topic
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Warships
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Eladó MEE audio T1 CMA Bluetooth fejhallgató rendszer, gyakorlatilag új!
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
,bal oldalt van egy feljáró/nem a lépcső,annak a bejáratához dobtam le véletlenül a tűzgolyót mint fegyvert,a kerti gnóm kihalása után döbbentem rá mekkora szerencsém volt hogy oda dobtam,nem máshova!!Kösd fel a gatyádat,ha van szív panaszod ne játsz a játékkal,én majdnem összecsináltam magamat!
érdemes éjszaka mászkálni ,különleges élményben lehet részed
shield