- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 4G
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Laris2
üzenetére
Hát közel sem egy ST2 minőség, az biztos. Szerintem ez is egy befejezetlen mod, mintha csak egy vázlat lenne, mert a feladat rendszere majdhogynem katasztrófális. Az egy dolog, hogy nem jelöli meg a javát, de hiányoznak a feladat leírások, s ettől egy idő után nagy a zűrzavar nálam, mert nem tudom ki kicsoda és hol kell keressem őket. Pld. nem tudom már ki az a Vintar és melyik pályán van egyáltalán, hogy átvegyem tőle a csomagot
Nem tudom miben kell még segítsek a Vadásznak, mert minden feladatát teljesítettem, de a listán van még mindig. Kell egy Lélek műtárgy Sötét Völgyben, de sehol se találom. Tűvé tettem a pályát, istenesen megemeltem a keresési távolságot is, de sehol egy Lélek. Ezer mást összeszedtem, de egyikben sincs lélek. Nem tudok lejutni az X-18-ba, hogy kihozzam a társaságot. Az ajtó zárva van szokás szerint, de senki nem említi a környéken, hogy ki tudná nyitni vagy valami. De a biztosítékot nálam az verte ki, amikor megláttam azt az átkozott föld alatti labirintust, amit valaki nagy ügyesen odatett az agropromi átjáróhoz. Ezt a pályát akkor is utáltam, amikor a sztori része volt a Solyankában, de itt aztán tök fölösleges. Nem is tudtam kijutni belőle, 4x jutottam el egy átjáróhoz benne, ami mindig visszatett a Szeméttelepre, így feladtam. A mutánsokat kipucoltam belőle, mert mintha az elején valaki erre is felkért (?), aztán annyi. Remélem a Mocsárból átjutok Agropromba, mert látom onnan is van átjáró.
Más. Lehet-e egyáltalán fegyvert javítani, vagy eladhatom a szemetet? Lehet-e aludni, mert az éjszakák hosszúak és tök sötétek. -
Sensut
őstag
válasz
Laris2
üzenetére
Értem, nem baj. Amúgy se szeretem a kártyajátékokat
Dhampir: a tagnak egy bizonyos Vérkő kell, nem akármelyik, úgy néz ki. Nekem ami volt azt egyből elfogadta, nem emlékszem hol vettem fel. Ez így volt az eredeti játékban Sidoval, amikor a legelején ő is elküld egy ilyenért, de csak kimondottan az kell neki, amit megjelöl.
-
Dhampir
félisten
válasz
Laris2
üzenetére
A Veronika által adott "Lift" küldetés vajon merre található?

Pripjatyon kívül hirtelenjében nem emlékszem olyan épületre, amiben lift található, illetve itt mire kell gondolni?
Az időről-időre felbukkanó SMS-üzenetek nagyon jók, elevenné teszik a játékot és nagyszerűen tükrözik a regények hangulatát is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nem tudom miben kell még segítsek a Vadásznak, mert minden feladatát teljesítettem, de a listán van még mindig. Kell egy Lélek műtárgy Sötét Völgyben, de sehol se találom. Tűvé tettem a pályát, istenesen megemeltem a keresési távolságot is, de sehol egy Lélek. Ezer mást összeszedtem, de egyikben sincs lélek. Nem tudok lejutni az X-18-ba, hogy kihozzam a társaságot. Az ajtó zárva van szokás szerint, de senki nem említi a környéken, hogy ki tudná nyitni vagy valami. De a biztosítékot nálam az verte ki, amikor megláttam azt az átkozott föld alatti labirintust, amit valaki nagy ügyesen odatett az agropromi átjáróhoz. Ezt a pályát akkor is utáltam, amikor a sztori része volt a Solyankában, de itt aztán tök fölösleges. Nem is tudtam kijutni belőle, 4x jutottam el egy átjáróhoz benne, ami mindig visszatett a Szeméttelepre, így feladtam. A mutánsokat kipucoltam belőle, mert mintha az elején valaki erre is felkért (?), aztán annyi. Remélem a Mocsárból átjutok Agropromba, mert látom onnan is van átjáró.
shield