- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple Watch
- iPhone topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
sklopp #15720 üzenetére
Addig is bejártam a Szarkofágot. A Monolit helyébe a mod készítőinek elgondolása került.
Igen, azok a feladatok szépen sorjában megvoltak, csak azt nem tudtam, hogy meg kell kerülni a hengert. Amikor jobbról mentem a leszakadozott lépcsőhöz, akkor semmi sem történt, igaz, hogy akkor még nem kerülgettem a hengert. Csak balról kerülvén vitt át a túloldali helyszínre. Ki lehet úgy szaladni Pripjaty felé, hogy az ellenség ne vegyen észre.
Azóta már az ATP-n vagyok, a pokoli kutyus is megvolt. Ripley-ről érdekes dolgok derültek ki. Innen talán a Bárba kell még mennem, ha Hugo-hoz akarok eljutni. Ezenkívül az ATP-n kaptam még egy új feladatot, egy újabb emberrel kell még találkoznom, de a neve most hirtelen nem ugrik be.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- Peugeot, Citroën topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- VGA kibeszélő offtopik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Asus Tuf Gaming F15 újszerű garanciális LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest