Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Sensut #14396 üzenetére
Egyszer én is játszottam vele, hogy rajta volt az AA2, de az agropromi pincerendszerben bekrepált, mentési/töltési hibával és rengeteg egyébb hibát is dobott. Amúgy nekem teljesen bejött az AA képvilága.
Biztos ment is ha megcsinálták, lehet hogy meg kellene találni hogy az alapjáték melyik verziójával jó.
Ha nálad jó volt, akkor jó lenne tudni melyiket raktad alá, mert még engem is érdekelne. -
Balathruin
veterán
válasz
Sensut #14396 üzenetére
Ha nem változtatná meg a játékot minden téren még jó ajánlás is lenne. Na meg marha jó leghamarabb félúton, legkésőbb az utolsó 3-4 pálya egyikén elakadni a mentés és egyéb bugok miatt.
De a modnak semmi köze az alap vanilla élményhez és nem is használható új játék nélkül. Grafikai téren nagyon kevés opció van ami nem változtat túl sokat. Amúgy is azzal jár a legjobban ha ZRP SoC, SRP CS, alap CoP sorrendben végigmegy és csak utána jön bármilyen mod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Óvodások homokozója
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- macOS PC-re
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest