Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- 
			  Mobilarena A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Antonius1978 addikt válasz  Sensut

üzenetére Sensut

üzenetéreNa ez fasza, akkor meg elg sok hatravan a modbol, kb az 1/3-a nekem. 
 Most ott vagyok, hogy beszeltem Hugo-val a regi szemettelepen, es kiderult hogy masik teherkocsit kell keressek 
 Csak nem tudom merre kell induljak.Es a regi szemettelepen buslakodott egy tudos, hogy a tarsait elfogtak, es ha vallaljuk a kuldetest, akkor ad egy rejtekhelyet, ahonnet mesterlovesz puskat lehet felvenni, ott a jel egy szemethalom tetejen, de az istennek sem talalom a tarolot, ez volt neked, ha igen hol az a tarolo ?
 Mindettol fuggetlenul, most merre menjek, vagy ahogy visszalepek Vadvidekre a barhoz, lesz valami utmutatas ?
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- OTP Bank topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Google Pixel topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield
 shield