- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978 #13298 üzenetére
Én még csak most mentem a Gépállomásra, követve a teherautót. Kicsit kiakaszt, hogy a Szabadságosok bázisán nincs egy tároló vagy rejtekhely sem. Másokkal ellentétben nekem van raktárkészletem. Kénytelen leszek keresni egy rejteket a Katona Raktáraknál a Vérszopók falujában. Még Ó-Jantaron sem találtam tárolót.
Ilyen nem lehet, hogy területeken nincs rejtekhely, ez a valósággal ellentétes. Jól megaszondtam, mi?
Mert most nagyon pipa vagyok.Ne csesztessétek CJ4567-et, én is utálok keresni. Legtöbbször úgysem találom.
-
Sensut
őstag
válasz
Antonius1978 #13298 üzenetére
Az a tudós nem az Időjós és a haverjait kell kiszabadítani? A tárolóban van egy fasza mesterlövész puska. A tároló fent van az egyik szemétdomb tetején, megjelöli ha a feladatra lépsz. De vigyázz, hogy amíg odaérsz, ne vegyenek észre a házaknál. Felveszed a fegyvert és elfoglalod a lőállást a megjelölt helyen. Jön egy bejátszás ami megmutatja melyik 5 őrt kell leszedned csendben, aztán lelövöd a többit is és a túszok kiszabadulnak. Még menj vissza az Időjóshoz ezután, mert érdekes dolgokat tudsz meg tőle.
Amúgy a teherkocsi 2-t még ne keresd, azt még messze lesz. Innen mész majd a Bárhoz.
Ja, sajnos azt a jó mesterlövész puskát el is adhatod, vagy valami, mert több lőszer nem lesz hozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SörcsaPH!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest