- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- 
			  Mobilarena A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Antonius1978 addikt válasz  Sensut

üzenetére Sensut

üzenetéreAkkor te tartasz a legelorebb a moddal, en most ertem at Radarra, es osszefuttam Fjonn hadnaggyal, Ripley lent van a laborban de hogy odajussak kell egy SEVA,valami X10-es laborban lehet szerezni, az hol van ? 
 Meg kellett keresni Fosvenyt a Szabadsag bazison, de sehol sem talaltam, o merre van, valamelyik masik palyan, vagy csak nincs a bazison ?
 Sajnos akkor en bukom a Domino Elvet, mert mar nem tudok visszamenni, de igy jartam.Amugy is, rengeteg szereplot kell kinyirni, nem ertem, mire jo ez, talan kesobb majd megvilagosodom.SaGa59 ertem en, hogy esszeru, csak epp a kuldetes szerint a Katonai Raktarakat keresed, es mivel nem ismered a modot elsore, nincs ahonnan kitalald, hogy a deli reszhez kell menned eloszor, mert az a Regi Szemettelep, ahol talalkad van Gosa-val.Mivel ezt nem tudod elore, igy megvezethet a dolog, forgolodsz foloslegesen mint golyafos a levegobe. 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Spórolós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield
 shield