- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
shield #13186 üzenetére
A Bölényes félreértést már javítottam pár napja, a ládák megnevezését az imént, a bread, amit találtál, valami memóriazavar a játékban, néha egy-egy tárgy vagy NPC nevét egyszerűen nem olvassa ki a megfelelő fájlból, hanem a string nevét teszi be a helyére. Emiatt pl Csapos nevét már fixen beleírtam a megfelelő fájlba. Egy darabig az amcsi katonák nevével szórakoztatott így, de aztán ez megszűnt.
Ezek tényleg Hugó készletei lehetnek, de azokat nálam nem jelöli semmi, a PDA-ban lévő képek és szöveg alapján keresem meg őket. A megnevezésüket is javítottam, egy scriptben vannak elrejtve.
Feltöltöttem a 13-as verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest